Rihanna hakkında bilmeniz gereken 5 gerçek

Share

Rihanna’nın gerçek adının Robyn Rihanna Fenty olduğu, Amerika’nın müzik listelerini ilk olarak 2005’te alt üst ettiği ve 2008 yılında ilk Grammy Ödülü’nü aldığı hepimizin malumu. Peki ya Rihanna hakkında pek bilinmeyen gerçekler? Rihanna’nın favori mekanından hayalet korkusuna, ünlü yıldız hakkında pek bilinmeyen 5 gerçeği listeledik:

1- Rihanna’nın Hayalet Korkusu
Bir dünya yıldızının batıl inançları olamaz mı? Hayaletlerden korkan Rihanna, Hollywood’un meşhur oteli Chateau Marmont’a, şatoda hayaletlerin yaşadığına inandığı için adım dahi atamıyor.

2- Favori Restoranı Giorgio Baldi
Sevgili Rihanna hayranları, Rihanna’yı yakın mesafeden görmek için Los Angeles’a yolunuz düşerse Il Ristorante di Giorgio Baldi’ye uğramadan geçmeyin. Santa Monica’daki bu restorana Los Angeles’ta bulunduğu her akşam uğrayan Rihanna’nın hiç değişmeyen garsonu ise Marco.

3- Resmi Rihanna Tatili
Karayip’lerin bağımsız adası Barbados’ta, 2008 yılından bu yana 22 Şubat sıradan bir gün değil, resmi bir tatil günü. Barbados’lu olan Rihanna, kendi ülkesini 7 yıldır her 22 Şubat günü kutlayarak onurlandırılıyor.

4- Lise Terk
15 yaşında kariyerinin keşfedilme basamağını tırmanan Rihanna’nın eğitim hayatını askıya almış olması anlaşılır olabilir. Fakat kariyerinde zirveye ulaşıp, eğitim durumunu güncellememesi biraz şaşırtıcı. Çünkü Rihanna hala mezun değil.

RIHANNA VOGUE ile ilgili görsel sonucu

5- Sakinleştirici Niyetine Likör
Sahneye çıkmadan heyecanlanmak, işinde yıldızlaşan isimlerin en büyük motivasyonu. Birçok isim bu heyecanı yenmek için çeşitli yollara başvururken, Rihanna çareyi bir shot likörde buluyor.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...