Eylül Ayı Burç Yorumları

Share

image

image

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay’da biraz kafalar karışabilir,ilişkilerde biraz can sıkıcı olaylarla karşılaşabiliriz  kendimizi birden sıkıntılı  bir dönem içerine  girmiş gibide hissedebiliriz. Bu histen kurtulmanın tek yolu işinizden arta kalan zamanı değerlendirin vücudunuzu , ruhunuzu dinlendirmek ve rahatlatmak için kendinizi ödüllendirin.

Bu ay  finansal konularda kazançlı çıkacağınız bir ay olacak.13 Eylül’de yönetici gezegeniniz Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz Koçlar Mars’ın Yay burcunda ilerlediği dönemde ; Seyehat planı yapıp bir güzel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bir eğitim programına başlamaya karar vermek için uygun bir  dönem içerisindesiniz.

24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir.Bu  Yeni Ay sizlere  evlilik ya  da bir nişan kararını beraberinde getirebilir.

Yalnız olan Koçlar sizlerde  üzülmeyin bu ay  ayaklarınızı  yerden kesecek aşık olacağınız birisiyle her an  karşılaşabilirsiniz. 🙂

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

image

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay’da yeni çevrelere girebilir ,kafa denginiz  yeni kişlerle tanışabilirsiniz. Yeni girdiğiniz bir ortamda da birisinden etkilenebilirsiniz ve  güzel bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Bu  Dolunayı değerlendirin  ayağınıza gelen kısmeti geri  çevrimeyin derim .13 Eylül’de Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz Boğa’lar Mars’ın ilerlediği bu dönemde daha çok  parasal konularla ilgilenceksiniz.

24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir.Bu  Yeni Ay’da spora başlamak sizler için ideal dönemdir. Bu dönemde başlayacağınız spordan verimli  sonuçlar alabilirsiniz.

Bu ay boyunca değişime açık olursanız  şans sizden yana olacak. Yeni projeler gündeme  gelebilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

image

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN 

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay’da kısada olsa bir şöhret sizlere getirebilir.akın çevrenizden birisiyle bir yakınlaşma aranızda bir çekim olabilir.13 Eylül’de Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz İkiz’ler Mars’ın ilerlediği bu dönemde çevrenizdekilerle fikir ayrılıkları  yaşayabilir ve akabinde de büyük tartışmaları getirebilir.Böyle bir ortamın içine girmemek adına bazen bazı şeyleri  duymazdan gelip sağır olmak  en iysidir.

24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir. Sizlere Yeni Ay  masum , mutlu olacağınız bir ilişkiyi getirebilir.Özel bir davette birisiyle tanışabilirsiniz  ve  bir bakmışsınız  aşık olmuşsunuz. Bu Yeni Ayı  değerlendirin .

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

image

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay’da yurt dışı işlerinizle ilgili beklediğiniz haber varsa alabilir ya  da yurt dışında yapmak isteiğiniz planladığınız konular yolunda gidecekYeni bir  eğitime başlayabilirsiniz. Yurt  dışı seyahat planı ya  da  her hangi bir kısa  mesafede olsa  dinlenebileceğiniz  bir yere gidebilirsiniz.13 Eylül’de Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz Yengeç’ler  Mars’ın ilerlediği bu dönemde iş  yerinde daha çok çalışıp , yorulabilirsiniz,24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir. Bu yeni Ay ‘da eğer gayrimenkul alma gibi bir düşünceniz varsa almak için iyi  bir dönem .

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

image

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS )

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay sizler için eğer yatırım yapmayı düşünüyorsanız yatırım yapmak için uygun bir dönem . Duygusal bakımdan tatmin edilmek isteyebilirsiniz.Bu yüzden bu dönemde flört durumlarımız olabilir..Ruhunuzu rahatlatmak adınada  size iyi gelecek bir kitap alın ve okumaya başlayın .13 Eylül’de Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz Aslan’lar Mars’ın etkisiyle kendinizi eğlenceye verebilirsiniz ya da tutkulu bir aşkın içinde kendinizi  bulabilirsiniz.24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir. Bu yeni Ay ‘da kazancınız artar  , işlerinizin yolunda gider . Yeni Ay sizler için seyahate  çıkmak için ideal bir dönem .

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

image

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay sizlere yeni bir aşkı beraberinde getiriyor.İlişkisi olanlar ise evlilik kararı alabilirler.13 Eylül’de Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz Başak’lar Mars’ın etkisiyle birlikte evinize yaptırmak  istediğiniz ne varsa bu  dönemde yaptırabilir. Eviniz ile ilgili konulara ağırlık vereceksiniz.24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir. Bu yeni Ay ‘da kazancınız artar  , işlerinizin yolunda gider . Yeni Ay ‘da işinizde zam istemek için ideal bir dönemdesiniz.Yeni bir işe  teklifi alabilirsiniz.Bu ay yapacağınız  harcamalarada  dikkat etmenizde yarar var.Alışverişte kendinizi durdurmaya çalışın .

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

image

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM )

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay iş hayatınızda şans  getirecek ,yapacağınız projede başarıyı yakalaycaksınız .Bazı Teraziler ise iş görüşmelerine  gidebilir.13 Eylül’de Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz Terazi’ler Mars’ın etkisiyle başlamak isteğiniz bir eğitim için koşturabilirsiniz. Yakın çevrenizlede baya bir uğraşacağınız  bir  dönem olacak.24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir. Bu yeni Ay ‘da kazancınız artar  , işlerinizin yolunda gider . Yeni Ay ‘da eğitiminiz için yapmak isteklerinizi  gerçekleştirecek ve  şans  sizden yana  olacak. Ayrıca bu Yeni Ay döneminde gardolabınızı  yenilemek ve imajınızda ufak  tefek değişikler yapmak için ideal bir  dönem.

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

image

AKREP ( 23 EKİM – 21 KASIM )

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay işinizde sorumluklarınızın daha çok  farkına varacaksınız.Ve bundan sonra bu doğrultuda ilerleyeceksiniz. Aşk hayatınızda Dolunay ile canlanıyor .Sevdiğinizle birlikte romantik anlar yaratmak için ideal bir dönem .13 Eylül’de Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz Akrep’ler parasal konular gündeminizde olacak ve kazançlı çıkacağınız konular üzerine yoğunlaşacaksınız.
 24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir. Bu yeni Ay ‘da kazancınız artar  , işlerinizin yolunda gider . Yeni Ay ‘da bazı  sıkıntılı durumlarınız olabilir ruhen kendiniz  kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek adına sizi dinlendirici kısa bir tatile çıkabilirsiniz.

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

image

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay ile emlak işleriyle uğraşabilir ve yatırım amaçlı bir ev alabilirsiniz..13 Eylül’de Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz Yay’lar ise Marsın etkisiyle daha enerji dolu , daha aceleci olacaksınız ve kendinizi ilgilendiren konular üzerine yoğunlaşacaksınız.

24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir. Bu yeni Ay ‘da kazancınız artar  , işlerinizin yolunda gider . Yeni Ay ile de biraz canımızı  sıkan durumlar oluşabilir.Bir arkadaşınızla aranız açılabilir.

Eylül aynı denizaşırı bir yolculuğa  çıkarak ya da küçük  bizi mutlu edecek bir tatil ile kapatabilirsiniz .

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

image

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay ‘da eğitim konularında yoğunlaşabilirsiniz .Projelerinizı planladığınız gibi bitirip başarığı elde edeceğiniz bir dönemdesiniz.13 Eylül’de Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz Oğlak’lar Mars’ın etkisiyle bazı çevrenizdeki kötü düşünceli insanların farkına varacaksınız ve o kişileri hayatınızdan tek  tek çıkartacaksınız.24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir. Bu yeni Ay ‘da kazancınız artar  , işlerinizin yolunda gider . Yeni Ay kariyerinizde sizlere şans getiriyor , kariyeriniz ile ilgili almış olup  attığınız  adımların karşılıklarını alacaksınız.

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

image

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay ‘da daha  çok  para konularına yoğunlaşacaksınız ve kazancınız da bu  dönem biraz daha artış olabilir.Artan kazancımızla birisine yardım edebiliriz.Kariyerinizde yükselişe geçebilirsiniz  eğer imkanlarınızı  güzel kullanırsanız..13 Eylül’de Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz Kova’lar Mars’ın etkisiyle daha  bir sosyelleşiyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte  güzel vakitler geçirecek  ve arkadaşlarınızın yardımına  koşacaksınız.24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir. Bu yeni Ay ‘da kazancınız artar  , işlerinizin yolunda gider . Yeni Ay ‘da bazı canınızı sıkan olayşar olabilir fevri davranmaktan kaçının.Kovalar bu Yeni Ay döneminde Yurt dışı seyahatı planlayabilirsiniz. Bunun  dışında siz Kova’lar yeniden okula geri dönebilirsinniz.

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

image

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

6 Eylül’de Ay Kova burcuna geçiyor.Ay’ın Kova burcuna geçmesi demek özgürlüğümüze kavuşuruz. İstediklerimizi  daha kolay ve palnalı bir şekilde gerçekleştiririz. Artık yapmak istediklerimizi faaliyete  geçirme ve  başarma zamanıdır.9  Eylül’de ise Balık burcunda bir  Dolunay gerçekleşecek. Dolunay ‘ın sizden sadece isteği kendini mutlu etmek adına ödüllendirin.Dolunayın enerjisiyle  kendinizi şımartın .Kendinize hediye alabilirsiniz,saçınızda değişiklik yapabilirsiniz. 13 Eylül’de Mars Yay burcunda ilerliyor. Mars ‘ın genel özelliği ;atılgandır , liderdir, cesur,  savaşçı ve  cesudur.Mars iyi açılardaysa kimse bizi  durduramaz ve kendimizi daha  güçlü hissederiz.Tabi Mars enerjisi özelliği  gereği  ani öfke patlamalarınıda getirebilir.Siz Balık’lar Mars’ın etkisiyle kariyerinizde ilerlemek adına güç savaşına  gireceksiniz.İş yerinde rekabet ortamı oluşabilir. Bir şeyi çok istiyorsanız eğer siz Balıklar savaşmanız gerekiyor. O zaman göreceksiniz ki başarıyı elde etmişsiniz.

24 Eylül’de ise  Yeni Ay gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ani kararlar alabiliriz. Bu  kararlarımız bitişler ya da yeni başlangıçları getirebilir. Bu yeni Ay ‘da ise  finansal konular üzerine yoğunlaşacaksınız.Aile içinde de problemleriniz çözülüyor ve bazı sorular  yaşayan Balıklar  mutluluğu ve huzuru  evinize buluyorsunuz.

Işığınızı çevrenize yansıtın göreceksiniz ki

Yansıttığınız ışık size sevgi dolu dönecek .

Güzel , mutlu günler sizlerin olsun ….

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...