Chuck Berry 90. Yaşını Yeni Bir Albümle Kutluyor!

Share

Rock’n’roll’un varlık nedeni ve efsanesi olarak adlandırılan Chuck Berry, dün 90. yaş gününü kutladı. Ve işin en güzel tarafı da doğum günü olan Chuck Berry, hayranlarına bir de hediye verdi: Yeni albüm geliyor! Üstelik 38 yıl aradan sonra…

Adına kitaplar yazılan, filmler çekilen, “Yaşam Boyu Başarı” Grammy ödülünün sahibi efsane müzisyen Berry, 2017 yılında Chuck isimli bir albümle döneceğini müjdeledi.

Rolling Stone’da yer alan habere göre kapak tasarımı da hazır olan Chuck albümü için Berry, uzun süredir üstünde çalıştığını ve albümü eşi Themetta Suggs’a adadığını söyledi.

38 Yıl Sonra Albüm Müjdesi Verdi!

Chuck Berry, en son 1979 yılında Atco Records ile çalışmış ve son stüdyo albümü Rock It’i çıkarmıştı. ondan sonra sahne performanslarına devam etse de bir daha albüm yapmamıştı.

Pulp Fiction’daki Uma Thurman ve John Travolta’nın unutulmaz dans sahnesinde çalan You Never Can Tell, tam da bu müjdeli haberi kutlamalık değil mi?

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...