Game Of Thrones’un En İyi Sezonu Mu Geliyor?

Share

Yıllar içinde bir televizyon fenomenine dönüşen Game Of Thrones’un büyük bir merakla beklenen yeni sezonundan haber var.

thumbnail_detail_495385

Dizide Jorah Mormont’u canlandıran Iain Glen, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda David Benioff ve Dan Weiss’ın bu zamana kadarki en iyi senaryoyu ortaya çıkardıklarını söyledi ve ekledi: “David ve Dan’e yazıp hayatlarının en iyi yedi bölümünü yazdıklarını söyledim. Hikaye artık sonuca doğru gidiyor. Su bulanmaya başladı. Artık iyice sonun başlangıcında olduğumuz hissediliyor.”

Kendi karakteri hakkında da konuşan Glen, “Eğer Daenerys Jorah’ı affederse, o zaman mutlu bir adam olarak ölebilir. Zaten hayatını Khaalesi için adamış durumda.” dedi. Game Of Thrones’un yedinci sezonunun 16 Temmuz’da ekranlarda olacak.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...