Arda Turan, Pilotlarla da Gerilim Yaşamış

Share

Futbolcu Arda Turan’ın Makedonya maçı dönüşü uçakta gazeteci Bilal Meşe’ye saldırmadan önce pilotlarla da gerilim yaşadığı ortaya çıktı.

Uçağa binerken kokpite girmek isteyen Turan, pilotların olumsuz cevabı karşısında ısrar etti.

kralspor868jpgfni8Uuq7

THY GENEL MÜDÜRÜNÜ ARADI

Israrlı tutumunu sürdüren Arda’nın pilot kabinine girmek için THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi arayarak ricada bulunduğu ancak uçuş ekibinin bu isteği yerine getiremeyeceğini yıldız oyuncuya söylediği bildirildi.

PİLOTLAR PARA CEZASINA ÇARPTIRILMIŞTI

Daha önce Milli Takım’ın Lüksemburg’la oynadığı maçın ardından kokpite girerek anons yapan Arda yüzünden yüklü miktarda para cezasına çarptırılan pilotlara verilen kesin talimat sonrası, kabine kimsenin alınmadığı yıldız oyuncuya söylendi.

REDDEDİLİNCE SİNİRLENDİ, MEŞE’Yİ GÖRÜNCE SALDIRDI

Bu gelişme üzerine sinirli bir şekilde koltuğuna ilerleyen Arda’nın, Bilal Meşe’yi gördüğü anda küfürler ederek deneyimli gazeteciye saldırdığı belirtildi.

Cumhuriyet

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...