Android Oreo’da Alarm Sorunu

Share

Android Oreo, yeni bir sorunla gündeme oturdu. Apple’ın yeni mobil işletim sistemi sürümü iOS 11’de kullanıcılar performans düşüşü ve yüksek pil tüketiminden şikayetçiyken, Oreo kullanıcıları daha ciddi bir sorunla karşı karşıya.

Android Oreo kullananlar, sabah işe ve okula geç kaldı

Oreo‘da kullanılan Google Saat uygulamasında yaşanan sorun nedeniyle, pek çok Google Pixel ve Nexus kullanıcısı, sabah alarmın stabil bir şekilde çalışmadığından şikayetçi.

Google tarafından henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Fakat sorunu yaşayanların sayısı oldukça fazla. Beklentiler, Google’ın hızlı bir şekilde güncelleme yayınlayarak, ciddi sorunu düzeltmesi.

Android Oreo kullanıcıları ne yapsınlar?

Alarm, en önemli hatırlatma ve sabahları bizi uyandıran uygulama. Bu uygulamanın hatalı çalışması ise bizlere önemli bir sınavı ya da toplantıyı kaçırmamıza neden olabilir. Bu yüzden, Oreo kullanıcılarına, Google bir güncelleme yayınlayana ve sorunu çözene kadar, 3. parti bir alarm uygulaması kullanmalarını tavsiye ediyoruz.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...