Xperia R1 ve Xperia R1 Plus Duyuruldu

Share

Sony, Xperia R1 ve Xperia R1 Plus adlarını taşıyan iki yeni ortaya sınıf akıllı telefonunu duyurdu. Düşük bütçeli kullanıcılara hitap eden bu iki yeni cihazın bakalım teknik özellikleri nasıl?

Xperia R1 ve Xperia R1 Plus teknik özellkileri

Sadece Hindistan’da satılacak olan bu iki yeni akıllı telefon, belirtildiği üzere direkt olarak “Hint yaşam tarzı” için tasarlanmış ve üretilmiş. Cihazların teknik özellikleri ise günümüz orta sınıf akıllı telefonlarıyla benzer düzeyde.

Xperia R1: Qualcomm Snapdragon 430 yonga setine, 720p çözünürlüğünde 5,2 inç ekrana ve 2 GB RAM – 16 GB genişletilebilir ROM’a sahip. Ayrıca cihazda Sony‘nin Hibrid Otofokus özelliğine sahip 13 Mp (arkada) ve 8 Mp‘lik (önde) kamera sensörlerine yer verilmiş. Tüm bunlara ek olarak Android Nougat ile gelecek cihazda 2,620mAh batarya, çift SIM desteği, USB-C bağlantısı ve FM radyo bulunmakta.

Xperia R1 Plus ise R1‘den farklı olarak 3 GB RAM ve 32 GB ROM’a sahip. Son olarak Xperia R1 “215” dolar, Xperia R1 Plus “245” dolar fiyat etiketiyle ve Siyah – Gümüş renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...