Kuzeni öldürülen Rihanna’dan ‘silah şiddeti bitsin’ çağrısı

Share

Barbados doğumlu ünlü hip hop şarkıcısı Rihanna, Karayipler’deki adada Noel’i birlikte kutladığı kuzeni Tavon Kaiseen Alleyne’nin ertesi gün silahlı saldırıda öldürülmesinin şokunu yaşıyor.

​21 yaşındaki Tavon Kaiseen Alleyne, Britanya Uluslar Topluluğu üyesi tüm ülkelerde olduğu gibi Barbados’ta da Noel’in ertesinde kutlanan ‘Hediye Paketi Günü’nde (Boxing Day) akşam evine yürüyerek dönüyordu. Ama yanına yaklaşan bir adam Alleyne’yi silahla birkaç kez vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Rihanna’nın kuzeni, kaldırıldığı hastanede öldü. ​Haberi alınca kuzeniyle çekilmiş fotoğraflarını Instagram’da paylaşan ünlü şarkıcı, ‘silah şiddetine son’ (end gun violence) etiketini kullandı. ”Huzur içinde yat kuzen… inanamıyorum, daha dün gece seni kollarımda tutuyordum! bunun senin vücudunun sıcaklığını son defa hissedişim olduğu asla aklıma gelmezdi!!! Seni hep seveceğim dostum!” diye yazan Rihanna’ya binlerce destek ve taziye mesajı geldi.

​Soruşturma başlatan polis, saldırıyla ilgili bilgisi olanların kendileriyle temasa geçmesi çağrısı yaptı.

Sputnik

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...