2018 iPhone isimlendirmeleri: ‘iPhone XS’, ‘iPhone XS Max’ ve ‘iPhone 9’ olacak

Share

Son günlerde iPhone XS ve iPhone XS Plus modelleri hakkında birçok detay gün yüzüne çıktı. Bugün ise gelen rapora göre, 6.5 inçlik iPhone modelinin adı da belli oldu.

12 Eylül’de tanıtılacak olan iPhone modellerinin özellikleri gelen raporlar ile şekillenmeye devam ediyor. Bugün gelen 9to5Mac tarafından paylaşılan rapor ile birlikte son iPhone modelinin de adı belli oldu. Rapora göre, 6.5 inçlik iPhone modeli iPhone XS Max olarak adlandırılacak.

Rapordaki diğer detayları incelediğimizdeyse, 5.8 inç ekran boyutundaki modelin ismi ise iPhone XS olacağını da görmekteyiz. LCD panelli model ise büyük ihtimalle iPhone 9 olarak adlandırılacak.

Bu yılın merak edilen iPhone modellerinin fiyatları da biz kez daha göründü. Alman gazetesi Macerkopf aktarılan bilgilere göre, LCD ekran panelli iPhone modelinin fiyatının 799 avro olacağı belirtildi. OLED ekrana sahip olan iPhone XS modeliyse 909 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacakken, iPhone XS Max modeli ise yaklaşık olarak 1.149 avro fiyat etiketiyle teknoloji mağazalarındaki yerini alacağı ön görülüyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...