2018 MacBook Pro modelleri mi geliyor?

Share

Apple, 4 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan WWDC 2018 etkinliğinde tanıtacağı 2018 MacBook Pro modelleri ile bizleri şaşırtabilir. Şirketin bunu gerçekleştirebileceği yönünde ciddi bir ipucu ortaya çıkmış durumda.

2018 MacBook Pro modelleri WWDC 2018 etkinliğinde tanıtılabilir!

WWDC 2018 etkinliğine sayılı sayılı günler kala, Touch Bar özelliksiz 13 inç Apple MacBook Pro modelinin teslimat tarihlerinin ABD Apple Store sayfasında 6 Haziran olarak gösterilmesi heyecan yaratmış durumda.

Diğer taraftan Touch Bar ve Touch ID özellikli 13 inç MacBook Pro ve 15 inç MacBok Pro modelleri hala 1 günde teslim edilebilir şekilde gözüküyor. Bu göstergeler, en azından 13 inç MacBook Pro modelinin WWDC sırasında bir revizyon geçirebileceği yönünde yorumlanıyor. Tabii ki aynı beklentiyi diğer modeller için de sıcak tutabiliriz.

2018 MacBook Pro

Son dönemde, MacBook dizüstü bilgisayarların cihazlarda yer alan ikinci nesil kelebek tipi mekanizmaya sahip klavye ile ilgili yaşanan sorunlarla gündemde olduğunu da unutmamak gerek. Geleneksel makas tipi mekanizma ile karşılaştırıldığında 4 kat daha stabil olduğu belirtilen bu tuşların daha fazla konfor ve duyarlılığa sahip olduğunun altı çiziliyordu. Yeni sunulacak modellerde bu kusurlu klavyenin kesin olarak değiştirileceğinden emin olabiliriz.

Ek olarak, dizüstüler için yeni 6 çekirdekli Intel Core i9 işlemci seçenekleri de sunulabilir. Özellikle de Apple, en güçlü Core i9 işlemci seçeneğini 15 inç MacBook Pro modelinde sunmayı tercih edecektir diye tahmin ediyoruz.

Bakalım Apple, WWDC 2018 etkinliği için geliştiricilere ve bizlere ne sürprizler saklıyor?

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...