Galaxy J7 2018 ve Galaxy J3 2018 tanıtıldı

Share

Samsung’un sevilen serisinin yeni modelleri Galaxy J7 2018 ve Galaxy J3 2018 duyuruldu. Orta sınıfın güçlü modelleri olmayı hedefleyen iki modelin tüm özellikleri ortaya çıktı.

Galaxy J7 2018 özellikleri ve fiyatı

Galaxy J7 2018 hakkında ilginç olansa, bir önceki modelle neredeyse aynı özellikleri sunuyor olması. Hatta bu benzerlik kamera noktasında da karşımıza çıkıyor.

Yine aynı 13 Megapiksellik f/1.7 diyafram açıklığına sahip sensör bizleri karşılıyor. Ön kamera tarafındaysa 13 Megapiksellik kamera bulunuyor ve o da aynı şekilde f/1.9 diyafram açıklığıyla geliyor. Kağıt üzerinde baktığımızda, Galaxy J7, 2017 modeliyle aynı kamera performansını bizlere sunacak gibi görünüyor.

Yine de birçok özelliğin -duyuru yapılmış olmasına rağmen- gizem içinde olduğunu belirtelim. Samsung’un cihazı 5.5 inçlik HD ekranla listelediğini görsek de, bu ekranın AMOLED ekrana sahip olacağını düşünüyoruz.

Galaxy J3 2018 özellikleri ve fiyatı

Giriş seviyesi konumundaki Galaxy J3 ise, 5 inçlik HD ekran ile geliyor. Eh, fiyat tarafındaki seviyesini düşündüğümüzde, bilgi verilmemiş olsa bile, cihazın IPS LCD panel tipine sahip olacağını tahmin edebiliyoruz. Bunun dışında iki cihaz için de, işlemci modeli, RAM ve depolama alanları şimdilik açıklanmadı.

Kamera tarafındaysa 8 Megapiksel f/1.9 diyafram açıklığına sahip bir ana sensör bizleri karşılıyor. Ön kamera ise 5 Megapiksel ve f/2.2 diyafram açıklığına sahip.

Cihazların çıkış tarihi içinse Haziran başı öne çıkıyor. Galaxy J3 2018 fiyatı 149 dolar olarak belirlenirken, Galaxy J7 2018 fiyatı ise 219 dolar olarak belirlendi.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...