Honor Note 10 tanıtıldı

Share

Honor Note 10 tanıtıldı. Uzun süredir sızıntılar ile gündemden düşmeyen Honor Note 10, phablet piyasasında çok konuşulucak bir telefon olacak. Gelin, şimdi Honor Note 10 özellikleri ve fiyatı gibi detaylara yakından göz atalım.

Cihazın 6.95 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı, Full HD+ yani 1080×2220 piksel çözünürlük sunuyor. HDR10 formatını destekleyen ve 600 nit parlaklığa sahip olan bu ekran sayesinde oldukça iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Bu ekran geliştirilen yapay zeka teknolojisi sayesinde, yüzde 20 oranında daha kaliteli videolar izlemenize olanak sağlıyor. Geliştirilen teknolojinin ekranın daha canlı gözükmesini sağlamak için pikselleri akıllıca doldurduğu söylendi.

Honor Note 10 tanıtıldı!

Gücünü Kirin 970 işlemciden ve 6 GB / 8 GB RAM’den alan Honor Note 10 özel bir soğutmaya sahip. Macbook Air ile benzer bir sıvı soğutma tüpüne sahip olan cihaz, ısı dağıtım kapasitesini %41 artırarak, sıcaklığını 10 derece azaltabiliyor.

Arka tarafında 16 Megapiksel ve 24 Megapiksel çözünürlüğünde çift kamera bulunan telefon, f/1.8 diyaframa sahip. Normal ışık koşullarında Honor 10 ile yakın bir kamera performansı beklenen telefon gece çekimleri için AI görüntü sabitleme teknolojisi ile birlikte geliyor.

Ayrıca kamera; sahne tanıma, özçekim ve bokeh efekti için farklı güzellik modlarına sahip. Cihazın ön kısmında ise 13 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 diyaframa sahip bir kamera bulunuyor.

Telefonun yüksek hız sevenler için ise üzerinde bir CPU Turbo özelliği ile geliyor. Temel işlev olarak bu özellik butona basıldığı zaman arka plandaki uygulamaları temizliyor ve size daha yüksek performans vaad ediyor.

5000 mAh’lık devasa bir bataryaya sahip olan cihaz kullanıcılarına uzun kullanım süreleri sunmayı hedefliyor. 5V 4.5A’ lık süper hızlı şarj destekleyen Note 10 bataryasını yaklaşık 2 saatte doldurabiliyor.

Honor Note 10 bir phablet modeli olduğundan dolayı firma telefona ofis kullanımı için yeni özellikler eklemiş. Bölünmüş ekran moduna sahip olan telefon aynı zamanda kablosuz olarak projeksiyon cihazlarına bağlanabiliyor.

Honor Note 10 fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mi Max 3 ile rekabet edecek olan model Mi Max 3’e göre yüksek fiyatıyla dikkat çekiyor. Henüz ülkemiz için fiyatı açıklanmayan modelin yurtdışında 6 GB Ram ve 64 GB depolamaya sahip modeli 410 dolar fiyat etiketine sahipken, 8GB Ram ve 128 GB depolamaya sahip modeli ise 527 dolar fiyat etiketine sahip.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...