Uygun fiyatlı data center hizmeti

Share

Kendilerine ait bir site kuran ya da program oluşturan işletmeler, bunlarda biriken verileri tutabilmek için data center denilen kurulumlara ihtiyaç duyuyor.

Dilimize veri merkezi olarak çevrilen bu kurulum, işletmelerin sitelerinde ya da programlarında biriken bilgileri saklarken hiçbir kimsenin bunlara ulaşamamasını sağlıyor. Bu hizmeti satın almak isteyen kişilerin kendilerine ait bir data center kurması gerekirken bu da çok ciddi bir maliyet gerektiriyor. Hem kurulumda hem de sonra korunmasında maliyet gerektirdiğinden dolayı da birçok işletme kayıtlarını güvenli bir biçimde tutamıyor.

NGN gibi bilişim firmaları bu konuya müdahale ederken müşterilerine çok daha uygun fiyatlı bir alternatif sunuluyor. Bilişim firması tarafından kurulan devasa data center ile birlikte çok sayıda firmanın verileri tek bir yerde tutulabiliyor. Böylece firmalar, kendilerine veri merkezi kurmak için yerin ya da bakımların ücretlerini ödememiş oluyorlar. NGN firmasından kendilerine data center içerisinde bir yer kiralayan işletmeler bu hizmeti olabilecek en uygun fiyatla ve en üst kalitede almış oluyor.

Süresiz Barındırma Hizmeti

Bir internet sitesinin kurulumundan sonra bu sektörde barınması ve yayında kalması da son derece büyük önem taşıyor. Birçok insan sitelere sınırsız sayıda veri girilebildiğini düşünse de bunda belirli sınırlar olabiliyor. Bant genişlikleri ve veri kapasiteleri ne kadar üst düzeydeyse sitelere bu düzeyde bir giriş yapılabiliyor. Aksi halde sitelerin kullanımında çok ciddi sorunlar kendisini göstermeye başlıyor.

Sitelerin yayında kalabilmesi için oluşturulan hosting hizmeti, dilimize barındırma olarak çevrilirken her sitenin yayınlanabilmesi için bu barındırma hizmetini alması gerekiyor. Bu hizmet, bir anlık olmazken sitenin yayında kalmasının istendiği tüm sürelerde devam ediyor. Bu yüzden de site sahipleri NGN gibi gelişmiş ve profesyonel firmaları tercih ediyorlar.

Kaliteli IT Hizmetleri

İşletmelerin büyük bir kısmı bilişim konusunda yeterli bilgiye sahip olmadıkları için bu konuda ciddi yardımlara ihtiyaç duyuyorlar. Kendileri için hazırlanan bir programı kullanmakta çok sorun yaşamasalar da herhangi bir sorun çıktığında ya da normalin dışında bir müdahale gerektiğinde işletmelerin bunu kendisinin halletmesi çok mümkün olmuyor.

Bu aşamada hemen NGN tarafından sunulan IT hizmetleri devreye giriyor. Anlık olarak ortaya çıkan sorunların çözülmesi, gerektiğine bakım işlemlerinin yapılması ve güncellemelerin gerçekleştirilmesi için IT hizmetlerine ulaşan işletmeler bu konuda en kapsamlı yardımı almayı başarıyorlar. Bu konuda her istediklerinde NGN firmasına ulaşabilmeleri de sistem konusunda kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor.

NGN Hakkında

Türkiye’de çalışmalarına başlayan ve sonrasında muhteşem bir büyüme hızı ile birlikte Bahreyn Krallığı ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde de ofislerini açan NGN firması, bu başarılarını kuruluş yılı olan 2005 senesinden itibaren gerçekleştirmiştir.

Sınırlarını genişleterek Orta Doğu’da da hizmet vermeye başlayan NGN firması, sunduğu kaliteli ve profesyonel hizmetler sebebiyle “Son 3 Yılda En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketleri” ve “Veri Yedekleme & Depolama Alanında Lider Sistem Entegratörü” ödüllerine layık görülmüştür.

Sektöründe lider olan ve her zaman lider olarak kalmak isteyen firmalar, iş ortağı olarak NGN’yi seçerken bu sayede çok daha profesyonel ve kaliteli bir iş ortamı elde etmişlerdir.

You may also like...