Büyük beden bluz ile nasıl kombin yapılmalıdır?

Share

Büyük beden bluz seçimlerinde bedenlerin büyüklüğünden şikayetçi olan bayanların bedenine göre seçim yapması çok önemlidir. Vücudunu tanıyarak doğru kombin yapan kadınlar vücut hatlarını daha ince gösterebilirler. Büyük bedene sahip olan kadınlar genelde tek tip giyinmekten sıkılmışlardır. Ama doğru kombin yapıldığında çok şık ve göz alıcı olabilirler. Vücudun neresini problem ediyorsanız vücudunuzun güzel olduğu yeri ön plana çıkaracak kıyafetler seçerek kusurlu bulduğunuz bölgeyi gizleyebilirsiniz. Büyük beden bluz seçimlerinde çok ekoseli giyimlerden uzak durulmalı. Çünkü ekose bedeninizin olduğundan daha fazla kilolu gösterir. Fakat doğru seçimler yapıldığın çok hoş gözükürsünüz.

Büyük Beden Bluz Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kalçanız genişse koyu renk etek ve pantolon tercih etmeli üst bölgenize de balıkçı yaka, fırfırlı yada köşeli üstler ve renkli seçimler yaparak da güzel bir kombin yapabilirsiniz. Eğer üst tarafınız genişse üst bluzları koyu renk seçmeli alt giyimlerinde bol paçalı pantolon veya etekle kombin yapılmalıdır. Giyimde insanı rahat ettirecek kumaşlarda çok önemlidir.

Doğal lifli, pamuklu ve vizkos gibi kumaşlar seçilmeli. Büyük beden bluz her renk ve model de bulabileceğiniz https://modaefsanesi.com/kadin/kadin-giyim/bluz sitesini inceleyebilirsiniz.

You may also like...