Huawei P30 Pro modelinden yeni görüntüler

Share

Merakla beklenen Huawei P30 Pro modelinden yepyeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yaşanılan gelişme ile birlikte Huawei P30 Pro’nun dört kameralı taslak görselleri paylaşıldı!

Huawei P30 Pro modelinden yepni görüntüler

Huawei Mate 20 ve Huawei Mate 20 Pro modelleri ile tüm dikkatleri üzerine toplayan teknoloji devi, P serisinin yeni üyesi P30 için çalışmalarına başladığını siz değerli okurlarımıza aktarmıştık.

2019‘un ilk çeyreğinde tanıtılacağı belirtilen P30 Pro modelinin taslak görseli paylaşıldı. Paylaşılan görsel ile birlikte, geçtiğimiz günlerde detaylarını aktardığımız telefonun nasıl görüneceği hakkında fikir sahibi olmuş olduk.

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla ünlenen Ben Geskin, hemen yukarıdan da görebileceğiniz üzere merakla beklenen P30 Pro‘nun render görselini paylaştı. Huawei‘ye yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda hazırlanan görselde, görebileceğiniz üzere dikey şekilde konumlandırılmış dörtlü arka kamera bizleri karşılıyor.

Huawei P30 Pro

Aktarılan bilgilere göre Huawei, P20 Pro ve Mate 20 Pro modellerindeki kamera gelişimi P30 Pro modeli ile birlikte daha üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Sony’nin 38 megapiksel 1/1.8 inç IMX607 sensörü ile geleceği tahmin edilen P30 Pro, kamera performansını hatırı sayılır bir şekilde artıracağı da tahmin ediliyor.

Söz konusu paylaşılan bu görseli değerlendirdiğimiz zaman, P30 Pro tasarımsal anlamda bir önceki nesil ile pek bir farklılık göstermeyecek. Daha çok donanımsal olarak değişikliklere gideceği tahmin edilen Huawei, yeniden iddialı bir akıllı telefon ile karşımıza çıkmayı planlıyor.

Huawei P30 özellikleri nasıl olacak?

Şirkete yakın kaynaklarca aktarılan bilgiler ışığında P30′un 3 adet arka kamera ile geleceği belirtiliyor. Söz konusu bu kameralar ise 38 MP ana, 20 MP ikinci ve 12 MP geniş açı kamera sensörü olacağı tahmin ediliyor.

Tüm bunların haricinde Huawei’nin yapay zekası ile dikkat çeken Kirin 980 işlemcisi ile geleceğine kesin gözüyle bakılan Huawei P30 modelinin 8 GB RAM kapasitesine sahip olacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Yine aynı şekilde 7 nm Kirin 980 işlemcisinden gücünü olan P30 Pro modelinin ise 10 veya 12 GB‘lık RAM seçeneği ile tanıtılması bekleniyor.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...