‘Carrie Bradshaw’un maceraları bitmedi’

Share

Sex and the City dizisinin ilk bölümünden 20 sene geçti! Biz bu televizyon serisini ne kadar çok sevsek de, biricik Carrie Bradshaw’umuzu canlandıran Sarah Jessica Parker’ın hatıraları pek de toz pembe değil! Geçtiğimiz sene rol arkadaşı, Samantha’yı canlandıran Kim Cattrall ile polemiğe giren Parker, dizideki rolü hakkında konuştu.

“Origins: Sex and the City” adlı podcastte konuşan Parker, ilk rol teklifi geldiğinde panik olduğunu belirtti. Böylesine yoğun bir televizyon serisine kendini adamaktan çekinen Parker, gergin hissettiğini söyledi.

“Aniden biri veya bir şey beni rehin almış gibi hissettim veya bazı kısıtlamalar bana boğulacak gibi hissettirdi,” diyen Parker, sonunda rolü kabul etti hatta dizinin son sezonlarına doğru yapımcılar arasında yer aldı. Ünlü oyuncu dizinin hayranlarının beklediği üçüncü filmin gerçekleşmesine kesin bir hayır cevabı vermedi. Kim Cattrall üçüncü filmi istemediğini belirtse de diğer oyuncular bu fikre sıcak bakıyor!“Belki hikayenin ilerideki hikayesini hayal ederiz, bu yönetmen Michael Patrick King’e bağlı ve henüz bunu konuşmadığımız asla konuşmayacağımız anlamına gelmiyor. Ancak şu an zamanımız yok” diyen Parker, yeni bir filmin gerçekleşebileceğini belirtti.

carrie bradshaw ile ilgili görsel sonucu

Yeni bir Sex and the City filmi beklediğimizden çok daha farklı olabilir çünkü geçtiğimiz Eylül ayında Parker, dizinin ırk ve renk açısından çeşitli olmadığını kabul etmişti, “Dört farklı kadının New York’taki deneyimlerini izlemek çok enteresan olabilir. Bu çok enteresan ve denemeye değer olur ama aynı olmaz” Samantha karakteri olmadan Sex and the City filmi nasıl olur bilemeyiz ama Carrie Bradshaw’un maceralarının bitmediğine sevinebiliriz!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...