2019 iPhone’lar farklı isimlendirilebilir

Share

Apple ile ilgili yapmış olduğu tahminlerinin doğru çıkmasıyla bilinen coinX isimli Twitter kullanıcısı, bugün içerisinde atmış olduğu bir twit ile birlikte yeni iPhone’lar hakkında yeni bir iddia ortaya attı. Atılan bu iddiaya göre yeni iPhone isimleri, bir önceki modellere göre farklılık gösterecek. İşte yeni iPhone isimlendirmesi!

Yeni iPhone isimlendirmesi ile Max modeller olmayacak

coinX, Twitter üzerindeki açıklaması ile birlikte yeni iPhone 11 modelinin yanında tanıtılacak olan modelin iPhone 11 Pro olacağını vurguladı. Yani uzun zamandır gelmesi beklenen iPhone 11 Max modeli yerine iPhone 11 Pro modeli gelebilir. iPhone XS Max’in halefi olacak olan iPhone 11 Pro, 6.5 inç ekran boyutuyla gelecek.

Gerek kamera, gerek donanım konusunda oldukça önemli gelişmeler ile gelecek yeni iPhone 11’in tasarımsal açıdan iPhone XS modelleri ile benzerlik göstermesi bekleniyor. iPhone XS ve XS Max modellerindeki ekran boyutlarının, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro modelinde de görüleceği tahmin ediliyor.”

Tabii ortaya çıkan bu bilgilerin sızıntılardan ibaret olduğunu söylemekte de fayda var. Yani herhangi bir resmiyeti mevcut değil. En doğru ve detaylı bilgileri önümüzdeki ay düzenlecek olan Apple etkinliğinde göreceğiz.

https://shiftdelete.net/yeni-iphone-lar-farkli-bir-isimle-gelebilir

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...