AirPods 2, yeni renk seçeneği ile geliyor

Share

Birçok kişinin yeni iPhone’lardan bile daha fazla merak ettiği Apple AirPods 2 ve AirPower ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşandı. Ayrıca, bu gelişmeyle beraber AirPods 2’nin yeni renk seçeneği de ortaya çıktı. Peki, Apple AirPods 2 yeni renk seçeneği ile nasıl görünecek?

MySmartPrice tarafından paylaşılan habere göre, uzunca bir zamandır beklenen Apple AirPods 2 ile ilgili bir takım önemli detaylar ortaya çıktı.

MySmartPrice’ın haberine göre, Apple AirPods 2 yeni renk seçeneği ve AirPower kablosuz şarj ünitesi ile birlikte önümüzdeki ilkbaharda satışa sunulacağı ön görülüyor.

Apple AirPods 2 yeni renk seçeneği ile geliyor!

Bunun haricinde paylaşılan rapor ile beraber, merakla beklenen kablosuz kulaklık ile ilgili önemli bir ayrıntı daha gözler önüne serildi.

Hatırlarsanız, Apple‘ın yeni nesil kulaklığının kablosuz şarj desteğine sahip olmayacağı iddia ediliyordu. Söz konusu bu desteği 2020 model AirPods ile kullanıcılara sunacağı tahmin edilen Apple, görünen o ki herkesi ters köşe yapacak.

Şirkete yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda, teknoloji devi yeni nesil kulaklığını bir türlü piyasaya sunulamayan kablosuz şarj standı AirPower ile satışa çıkartacak.

Böylelikle hayranlarına çifte sevinç yaşatacak olan Apple, ayrıca çok konuşulacak bir yenilik ile de karşımıza çıkacak.

Bu kısımda ise Apple, yeni nesil kablosuz kulaklığında beyaz haricinde siyah renk seçeneğini de kullanıcılara sunmayı hedefliyor. Henüz söz konusu bu durum hakkında, elle tutulabilir bir bilginin olmadığını da özellikle belirtelim.

Ayrıca, yapılan sızıntıda yeni nesil kablosuz kulaklıkta bizleri yeni bir kaplama malzemesi karşılayacak. Edinilen bilgilere göre Apple, bu kısımda cam materyale benzer bir yapıdaki bir kaplamaya yer verecek.

Böylece, söz konusu kablosuz kulaklığın hem kulağa daha iyi oturması hem de daha yumuşak bir hissiyat vermesi sağlanacak.

Apple AirPower fiyatı

Apple AirPower fiyatı

Son olarak, yayınlanan raporda AirPods 2′nin fiyatı 200 dolar olacağı belirtiliyor. Bunun haricinde yeni nesil kulaklık ile beraber piyasaya sunulacak olan AirPower‘ın ise 150 dolardan satışa sunulacağı da ön görülüyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...