Samsung, Galaxy S10 model isimlerini doğruladı

Share

Samsung’un Galaxy S10 serisini tanıtmasına sayılı günler kalırken, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus‘ın neredeyse tüm detaylarını biliyoruz. Ancak, serinin uygun fiyatlı ve buna bağlı olarak daha düşük donanımlı modeli netlik kazanmamıştı.

İlk etapta bu modelin Galaxy S10 Lite olacağı iddia ediliyordu. Ancak, geçtiğimiz günlerde sarı renk seçeneği ile Galaxy S10e modelinin gözler önüne serilmesi, giriş seviyesi bu model hakkında yeniden bir kafa karışıklılığına neden oldu.

Samsung Galaxy S10e modelini doğrulandı

Samsung’dan gelen bir hamle ile bu tartışmalar son buldu. Samsung Fransa’nın internet sitesinde serinin Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10+‘dan (Plus) oluştuğu doğrulandı. Teknoloji devinin uygun fiyatlı Galaxy S10’un sonuna neden ” e ” harfi eklemeyi tercih ettiği şu anda bilinmezliğini koruyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...