Huawei P Smart Z geliyor

Share

Huawei, ortaya çıkan bir takım görsellere ve bilgilere göre orta segmente açılır kameralı bir telefon sunma hazırlığında. Huawei P Smart Z olarak adlandırılması beklenen aletin, bir hayli tasarım ve donanım ayrıntısı ortaya çıkmış vaziyette.

Ön tarafı hemen hemen tamamiyle ekran oluşan telefonun, 6.59 inç boyutunda ve Full HD+ çözünürlüğünde olması bekleniyor. Bunun yanı sıra ön kamerası çerçeve dahili olarak değil de açılır bir yapıda olan telefonun ön kamerasının 16 MP çözünürlük ve f/2.0 diyafram açıklığı sunması bir diğer beklentiler arasında bulunuyor.

Aletin arkasında ise çift kamera heyetimi olacağı görülüyor. Bu kameralar; 16 MP çözünürlüğünde, f/1.8 diyafram açıklığında ana kamera ve 2 MP çözünürlüğünde, f/2.4 diyafram açıklığında derinlik idrak edici kamera şeklinde çalışacak.

huawei p smart z

Huawei P Smart Z’nin ortaya çıkan diğer donanım özelliklerine baktığımızda, Huawei’nin orta segment telefonlarında gördüğümüz Kirin 710 yongasının bulunması bekleniyor. Bunun yanı sıra alette 4GB RAM ve 64GB dahili bellek eşlik edecek. Ayrı olarak telefonun batarya tarafında 4.000 mAh kapasiteli pilin yer alacacağı ön görülüyor.

Tabii, bu aletin şu an için sadece söylentilerden ibaret olduğunu belirtmekte yarar var. İlerleyen vakitlerde Huawei P Smart Z ile ilgili daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...