La Casa De Papel 3. sezon tarihi açıklandı

Share

Netflix içerisinde oldukça yoğun ilgi gören dizilerden birisi olan La Casa De Papel, pek çok kişi tarafından heyecanla bekleniyor. İkinci sezonun ardından hayranlarına kısa bir süre veda eden dizi, çok yakında yeni bölümleriyle geri dönecek. La Casa De Papel 3. sezon tarihi açıklandı.

La Casa De Papel 3. sezon tarihi açıklandı

Netflix Türkiye sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla birlikte, La Casa De Papel üçüncü sezon tarihi hakkında da bilgi verdi. ‘Kusursuz bir ekip. İmkansız bir görev. La Casa De Papel 3. kısım 19 Temmuz‘da yalnızca Netflix’te’ açıklamasıyla birlikte, yeni sezona ait fragmanı yayınlanan Netflix Türkiye, dizinin hayranları için de sevindirici bir müjde vermiş oldu.

Yeni sezonda hayranları neler bekliyor?

Karakterlerin isimlerinin şehir adlarından oluştuğu İspanyol dizi, ülkemizde oldukça sevildi. Hatta, bu durumun farkında olan Netflix Türkiye, İstanbul temalı La Casa De Papel fragmanı yayınlayarak ülkemizdeki izleyicilere bir jest yapmıştı.

Bu kapsamda kısa süre içerisinde ülkemizde en çok izlenen yabancı dizilerden birisi haline gelen efsanevi diziye, yeni sezonda bir Türk oyuncunun dahil olacağı açıklanmıştı. Yapımcılar 2-3 bölümde yer alacak olan İstanbul isimli oyuncu için, Nesrin Cavadzade‘yi tercih etmişlerdi.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...