Huawei anketi şaşırttı

Share

Huawei tarafında son zamanlarda yaşanan sorunlar, özellikle kullanıcılar için büyük endişe yaratmayı başardı. Söz konusu durumun ardından kullanıcılara yapılan anket, kullanıcıların nasıl bir yol izleyeceğini de ortaya koydu. Huawei kullanıcıları için yapılan anket oldukça şaşırtıcı sonuçları ortaya koydu.

Huawei kullanıcıları için yapılan anket şaşırttı

Yurt dışı merkezli medya yayıncılığı şirketi tarafından yapılan anket, Huawei ve Honor kullanıcılarına ‘Huawei ve Honor telefonunuzla ne yapacaksınız’ sorusunu yöneltti. 8 gün süresi bulunan ankette toplam 15,450 oy kullanıldı. Kullanıcıların yüzde 55‘lik kısmı ‘Huawei / Honor telefonumu saklıyorum, bu sorunun düzeleceğine inanıyorum.’ seçeneğine oy kullandı.

Bununla birlikte kullanıcıların yüzde 15‘i ‘Sorunun kendilerini etkilemediğini ve düşen fiyatlardan dolayı yakında bir tane daha Huawei almak istediklerini’ belirtiyor. Yani bu noktada baktığımızda insanların yüzde 70‘lik kısmının şu an için yüksek bir endişe duymadığını söyleyebiliriz. Ancak kullanıcıların yüzde 30‘u ise başka markaya geçmeye hazırlandıklarını belirtiyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...