Plants vs Zombies 3 geliyor!

Share

İlk defa 2009 yılında oyuncularla buluşan Plants vs Zombies, kısa sürede pek çok kişi için bir efsane haline gelmişti. EA, Plants vs Zombies 3 üzerinde çalıştıklarını resmi olarak duyurdu.

EA, Plants vs Zombies 3 üzerinde çalıştıklarını duyurdu

Basit ama eğlenceli yapısı ile geniş bir yaş kitlesine hitap eden Plants vs Zombies oyunları, bu nedenle de oldukça büyük bir kitle tarafından sevilmekte. EA, gayet iyi satış rakamlarına ulaşan bu oyunun yenisi üzerinde çalıştıklarını resmi olarak duyurdu. Bir önceki oyunun 2013 yılında satışa sunulduğunu düşündüğümüzde, üstünden altı yıl geçtiğini görüyoruz. Bu noktada pek çok kişinin yeni oyunu merak ve heyecanla beklediğini söyleyebiliriz.

EA yeni oyun hakkında çok kısıtlı detaylar vermiş olsa da, bu oyunun da öncekilerle aynı yapıda olacağını söyleyebiliriz. Bir önceki oyunun pek çok platformda oynanabildiğini düşündüğümüzde, Plants vs Zombies 3’ün de pek çok platformda oynanabilir olacağını söyleyebiliriz. Şu an için oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu ve ne zaman çıkacağının bilinmediğini de belirtelim.

https://shiftdelete.net/plants-vs-zombies-3-duyuruldu

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...