AirPods 3, gürültü engelleme teknolojisi ile gelebilir

Share

2016’nın Eylül ayında iPhone 7 ile birlikte duyurulan kablosuz kulaklık Apple AirPods‘un yeni modeli AirPods 2, Mart ayındaki Apple etkinliğinde tanıtılmıştı. iPhone 11 etkinliğinde ise Apple AirPods 3 gelmedi.

AirPods 3 özellikleri kullanıcılar tarafından merak edilirken, iOS 13.2 Beta sürümünün kaynak kodlarında bazı detaylar tespit edildi. iOS 13.2’de bulunan bir glif yeni kulaklıkların gürültü engelleme teknolojisi ile geleceğini gösteriyor.

Apple AirPods 3 gürültü engelleme ile geliyor - ShiftDelete.Net

Apple’ın kablosuz kulaklıklarında gürültü engelleme teknolojisine yer vereceği yeni bir sızıntı değil. Son birkaç yıldır bu konuşulmaya devam edilirken, bugüne kadar tanıtılan iki modelde yer verilmemiş olması kullanıcıları üzmüştü.

Zira, geçtiğimiz günlerde tanıtımı gerçekleştirilen LG Free+ Buds gibi yeni kablosuz kulaklıklar bu teknoloji kullanılıyor. Erişebilirlik ayarları bölümünde tespit edilen görselde, AirPods ve EarPods karışımı bir kulaklık görüyoruz.

B298 model koduna sahip olan yeni AirPods’u doğrulayan bir diğer detay ise, işletim sistemi içerisinde odak modu olarak adlandırılan ve gürültü engelleme / gürültülerin önüne geçme gibi bir modun kullanıcılara sunulacak olması.

Apple AirPods 3 tanıtım tarihi şu anda bilinmezliğini korurken, prototip görseller ortaya çıkmaya başladı.

https://shiftdelete.net/apple-airpods-3-gurultu-engelleme-ile-geliyor

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...