AirPods Pro, 1899 TL’ye Türkiye’de satışa çıkıyor

Share

Apple’ın uzun zamandır beklenen ve tanıtıldığında özellikleri ile heyecanlandıran kulaklığı AirPods Pro Türkiye fiyatı ile beraber karşımıza çıkmıştı. Tanıtımının ardından Apple’ın Türkiye sitesinde “Yakında sizlerle” olarak gösterilen AirPods Pro Türkiye çıkış tarihi de belli oldu. İşte beklenen tarih.

Apple’ın en yeni kulaklıkları arasında yer alan ve AirPods’un bir üst modeli olarak tanıtılan AirPods Pro için beklenen tarih belli oldu. Neredeyse tüm dünyada satışa çıkan AirPods Pro, bugünden itibaren Türkiye’de de Apple Store mağazası üzerinden satın alınabilecek.

AirPods ile AirPods Pro ile aradaki farklar neler?

Apple’ın en yeni kulaklığı aktif teknolojileri ile dikkat çekiyor. Türkiye fiyatı 1.899 TL olarak belirlenen AirPods Pro’nun en büyük farkı aktif gürültü engelleyici özelliğine sahip olması. Dışarıdan gelen sesleri, karşıt sesler ile engelleyen AirPods Pro, AirPods’a göre daha iyi bir müzik dinleme deneyimi sunuyor. Dileyen kullanıcılar aktif gürültü engelleyiciyi etkisiz hale getirip şeffaf modu açabiliyor ve böylelikle kullanıcılar istedikleri zaman dışarıdan gelen sesleri duyabiliyor.

Diğer önemli farklar arasında AirPods Pro’nun 3 farklı kulak ucunun bulunması yer alıyor. Dileyen kullanıcılar, kulaklarına uygun kulak ucunu takabiliyor ve kulaklıklarını daha rahat bir şekilde kullanabiliyorlar. Bu kulak uçları, pasif olarak da gürültüyü engelleyebiliyorlar. AirPods Pro, suya ve tere dayanıklı yapısı ile öne çıkıyor. AirPods’ta bulunmayan bu özellik, spor yaparken ciddi bir şekilde kullanım kolaylığı sağlıyor.

https://shiftdelete.net/airpods-pro-turkiyede-satisa-cikiyor

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...