La Casa de Papel 4. sezon yayın tarihi belli oldu

Share

2 Mayıs 2017‘de hayatımıza giren ve oldukça konuşulan dizi La Casa de Papel‘in yeni sezonu da heyecanla bekleniyordu. 3. Sezonda izleyicilere beklediğini veremeyen fakat heyecanla da beklettiren dizi La Casa de Papel 4. Sezon tarihi belli oldu.

2017 yılının Mayıs ayında hayatımıza giren İspanyol yapımı dizi, hem oyunculuklarıyla hem de hikayesiyle hayatımızda önemli bir yer etmeyi başarmıştı. Birçok kişinin dilinden düşmemeye başlayan dizi bugün 4. Sezon tarihi ile de tekrar karşımızda.

Bugün Netflix resmi Türkiye Twitter hesabından 3 Nisan‘da Kaos devam ediyor başlığıyla La Casa de Papel‘in 4. Sezon tarihi açıklandı. İzleyicilerin heyecanla beklediği dizinin yeni sezonu 2020 Nisan ayının ilk haftası sunulacak.

Dizi 3. Sezon ile birçok izleyicisini sevindirememiş ve kötü yorumlarla karşılaşmış olsa da yeni sezonda bu durumu toplayacak gibi duruyor. Geçtiğimiz sezonda beklenileni veremediklerini düşünen izleyici bu sezonda tatmin olacak mı hep beraber göreceğiz.

Bilmeyenler için kısaca La Casa de Papel

Ülkemizde hızlı bir şekilde popüler olan ve kısa sürede herkesin konuştuğu dizi La Casa de Papel de en iyi Netflix dizileri arasında yer alıyor. Bu zekice kurgulanmış soygun dizisinin hikayesi ise gerçek ismi bilinmeyen, Profesör lakaplı birinin büyük soygun hayali ile başlıyor.

Daha sonra Profesör’ün alanındaki en iyileri İspanya Kraliyet Darphanesi‘ni soyma planı için bir araya getirmesiyle uzun bir soygun planı ve süreci başlamış oluyor. Oldukça zeki kurgulanmış planda her an bir sürpriz ve beklenmedik olaylarla karşılaşmanız mümkün.

https://shiftdelete.net/la-casa-de-papel-4-sezon-tarihi-belli-oldu

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...