‘Wonder Woman 1984’ filminden ilk fragman

Share

Gal Gadot’un canlandırdığı Diana’yı süper güçlerinde görmeyeli uzun bir süre olmuştu. Yeni ‘Wonder Woman 1984’ filmine ilk bakışımız sonunda geldi!

Savaşçı kadın süper kahraman Wonder Woman, son yılların feminist hareketlerinin en beğenilen filmleri arasında yer almıştı. 2017’nin Wonder Woman filminin devamı olarak gelen yeni filmde Diana, dünyanın kötülüklerine karşı daha olgun ve bilgili. Dünyanın koruyucusu ve kurtarıcısı olan Diana, yeni kötülüklere karşı savaşını sürdürüyor.

Kristen Wiig’i Çita karakteri olarak ve Pedro Pascal’ı Maxwell Lord olarak göreceğiniz yeni filmde Steve Trevor da yer alıyor. Steve’in nasıl hala filmde olduğu konusunda detayları yeni fragmanda göremesek de, Diana’nın Çita ve Maxwell Lord’un kötü emellerine karşı mücadele ettiğini görüyoruz. Filmin gösterim tarihi 5 Haziran 2020 olarak belirlense de şimdilik bu aksiyon dolu fragmanla yetineceğiz!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...