Kırmızı Apple Watch geliyor

Share

Apple Watch ile uzun süredir akıllı saat pazarının lideri olan Apple’ın Watch Series 5’i tanıtmasının üzerinden üç ay gibi bir süre geçti. Always On başta olmak üzere birçok yeni özelliğe ev sahipliği yapan saat için yeni renk müjdesi geldi.

iPhone modellerinde yıllardır gördüğümüz Product (RED) kampanyasına Apple Watch 5’de dahil ediliyor.

Her (RED) ürünü kırmızı renkte ve AIDS ile mücadeleye katkıda bulunuyor. RED ile iş birliği çerçevesinde elde edilen gelirin yüzde 100’ü, Sahraaltı Afrika’da yürütülen HIV/AIDS programlarını finanse etmek için kullanılıyor.

Apple veritabanında kısa süreliğine boy gösteren Kırmızı Apple Watch, Fransız bir internet sitesi olan WatchGeneration tarafından tespit edildi. Watch Series 5’in gövdesinin soluk bir kırmızı renkle kaplandığını görüyoruz.

Standart ve kırmızı model arasında fiyat farkı olmayacak. Tarihsel olarak Apple’ın RED cihazları ilkbaharda piyasaya sürüldü. Hali hazırda akıllı saat ve kablosuz kulaklık satışlarında tüm rakiplerini geride bırakan Apple’ın kırmızı renk seçeneği ile akıllı saat satışlarını daha üst noktalara taşıyacağını düşüyoruz.

https://shiftdelete.net/kirmizi-apple-watch-geliyor

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...