Netflix’ten Neymar belgeseli geliyor

Share

Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar’ın adı Netflix ile bir kez daha gündeme geldi. İlk olarak La Casa de Papel ile anlaştığı söylenen ünlü futbolcunun bu kez belgeselde boy göstereceği ortaya çıktı. Netflix Neymar belgeseli ile ilgili şimdilik bir açıklama yapmasa da çekimlerin başladığı söyleniyor.

Netflix Neymar belgeseli için çekimlere başladı

Netflix çekim ekibi şu sıralar Neymar’ı gölge gibi takip ediyor. PSG’nin Brezilyalı yıldızının idmanından maçlarına, günlük yaşamından arkadaşlarıyla olan ilişkilerine kadar birçok an kayıt altına alınıyor. Fransız basınında çıkan haberlere göre, çekimleri başlayan belgesel 2020 yılının içinde Netflix abonelerine sunulacak. Ancak, başta da söylediğimiz gibi Netflix Neymar belgeseli ile ilgili şimdilik bir açıklama yapmadı.

Netflix’in daha önceki yaptıklarına baktığımızda spor kategorisini zenginleştirmek istediğini söyleyebiliriz. Platformda daha önce Maradona, Carlos Tevez gibi ünlü ve efsanevi futbolcuların belgeselleri yayınlanmıştı. Aynı zamanda Juventus, Boca Juniors ve Sunderland gibi takımların belgeselleri de platform yerini almıştı.

Dijital platformlardaki büyük oyuncular, spor yıldızlarını yakın markaja almış durumda. Konuyla ilgili açıklama yapan Amazon sözcüsü de bu durumu doğrulayarak, bir sonraki kazananın Cristiano Ronaldo, Messi ya da Neymar ile el sıkışanlar olacağını söylemişti.

https://shiftdelete.net/netflix-neymar-belgeseli-icin-cekimlere-basladi

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...