Seat Leon lansman öncesi ortaya çıktı

Share

Ülkemizde en çok ilgi gören C segmenti arabalardan biri olan Seat Leon, özellikle sportif hatchback sevenlerin tercihi olmayı başarıyor. Şimdi de 2020 Seat Leon’un görüntüleri ortaya çıktı. İşte yeni Seat Leon!

Yeni Seat Leon tasarımı sızdırıldı

Ortaya çıkan fotoğraflara göre Seat Leon’un yeni modelinde radikal bir tasarım değişikliği olacak. Bu tasarım ile birlikte daha sportif görünüme sahip olacak olan aracın, rakiplerinin karşısında daha iddialı olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

2020 Seat Leon nasıl olacak?

Yeni Leon’un ön tarafına baktığımızda Mercedes’in 2020 model A serisi ile oldukça benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Arka tarafta ise farların bir bütün halinde olduğunu görüyoruz. Bagaj kapağını saran şerit yapıdaki stop lambası, araca farklı bir hava katıyor.

Ayrıca arka taraftaki Seat logosunun altındaki Leon yazısı da dikkat çekmeyi başarıyor. Şimdiye kadar daha modern ve köşeli yazı tiplerine yer veren Seat, bu modelde el yazısına benzeyen bir yazı tipi ile bizler karşılıyor.

Seat Leon bugün saat 21:00’da resmi olarak lanse edilecek. Daha fazla detayı lansmanda öğrenebileceğiz.

https://shiftdelete.net/yeni-seat-leon-lansman-oncesi-ortaya-cikti

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...