Yeni Gossip Girl’in oyuncuları belli oldu!

Share

Bir döneme damgasını vuran televizyon dizisi Gossip Girl, izlenme rekorları kırmıştı. Dünyaca ünlü Gossip Girl 2007 ile 2012 yılları arasında yayınlanmıştı. New York’taki sosyetik gençlerin hayatını mercek altına alan Gossip Girl dizisinin yeni versiyonu da çekilecek.

Dizinin hayranları Gossip Girl’ün yeniden çekilmesini çok istiyordu ve sonunda beklenen gerçekleşti. Yeni Gossip Girl HBO Max’te yayınlanacak. Bu habere sevinenler Yeni Gossip Girl’in kadrosunda kimlerin yer alacağını da merak etmeye başlamıştı ve belli oldu.

8 yıl aradan sonra yeniden çekilecek Gossip Girl’in yeni versiyonun adı henüz netleşmese de oyuncular açıklandı. Artık orijinal dizideki oyuncuların kadroda olmayacağını söylemeliyiz. Bu kez dizi yeni nesil New York özel okul öğrencilerini mercek altına alacak ve geçen yıllarda nasıl değişimler yaşandığını gözler önüne serecek. İşte oyuncular…

new gossip girls cast ile ilgili görsel sonucu

Whitney Peak, Eli Brown, Emily Alyn Lind, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay’i başrollerde izleyeceğiz…

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...