PlayStation Türkiye’den indirimler hakkında açıklama

Share

PlayStation Türkiye indirimler hakkında gündeme oturmuş ve birçok oyuncu boykota başlamıştı. İndirimlerin ülkemize gelmemesi ve “Fırsatlar” sekmesinin PlayStation Store‘da kaldırılması büyük tepki almıştı.

Bunun üzerinden bir hafta geçtikten sonra PlayStation Türkiye‘den açıklama geldi. Ancak gelen açıklama oyuncuların öfkesini dindirecek cinsten değil.

Geçtiğimiz hafta, PlayStation Store’daki indirimler ve fiyatlar oldukça konuşulmuştu. Konsol oyuncuların mağaza üzerinde “Fırsatlar” sekmesinin kaldırıldığını söylemişti. Daha sonra da aylık, 3 aylık ve yıllık olarak satın alınan PlayStation Plus aboneliklerine de zam gelmişti.

Birçok oyun platformunda fiyatlara indirimle birlikte, ücretsiz oyunlar bulunuyor. Oyun platformları, salgın önlemleri kapsamında evde olan oyuncuların daha kolay zaman geçirmesi için bu adımı attı. PlayStation yönetiminden de bunu bekleyen oyuncular, istediklerini göremeyince, tepkisini sosyal medya üzerinden göstermişti.

Oyuncuları tatmin etmeyecek açıklama ise şöyle;

“PlayStation Store‘da farklı bölgeler ve ülkelerin kampanyaları değişiklik gösterebilir. Mart indirimleri PlayStation Store Türkiye için geçerli değil. Önümüzdeki hafta başlayacak olan Bahar indirimleri kampanyasının ülkemiz mağazasında geçerli olacağını belirtmek isteriz.”

İndirimlerin ülkelere göre değişkenlik gösterdiği belirtiliyor. Ancak tepki gösteren oyunculara göre bahar indirimleri, başka ülkelerde çoktan başlamış durumda. Salgın önlemlerinin yaşandığı bugünlerde oyuncuların tepkisinde artış yaşanması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/playstation-turkiye-indirimler-hakkinda-aciklama

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...