Friends ekibinden coronavirus ile mücadele desteği

Share

Bir dönemin popüler TV dizisi Friends’in ekibi, corona virüsle mücadeleye katıldı. Tüm dünyanın destek vererek yok etmeye çalıştığı corona virüste büyük görev düşen sağlık çalışanları ve diğer yardım kuruluşları unutulmuyor.

Direkt para bağışında bulunan ünlüler olduğu gibi, farklı aktivitelerle yardım kuruluşlarına bağış toplayanlar da var. Friends ekibi de yıllar sonra yayınlanacak özel bölümü ile corona virüs mücadelesine katıldı.

Friends dizisinin hayranları özel bölümü merakla ve heyecanla beklerken ekipten güzel bir karar geldi. Bu mücadele için bağışta bulunan bir şanslı kişi ve 5 arkadaşına Friends çekimlerinde olma fırsatı tanıyacaklar. Yapılan bağışlar açlıkla savaşan America’s Food Fund adlı yardım kuruluşuna gidecek. Bağışlar “allinchallenge.com” üzerinden yapılacak. Daha önce bu tarz bir çağrıyı ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio yapmıştı.

HBO Max kanalında yayınlanacak olan Friends’in çekimlerine katılma şansını elde edenler oyuncularla da bir araya gelmiş olacak. Dizinin başrol oyuncularından Jennifer Aniston konuyla ilgili bir paylaşım yaparak şunları söyledi: “All In Challenge kampanyasına katılarak bu dönemde insanların beslenmesine ve sağlığına yardım etmekten dolayı çok heyecanlıyız. Sizi ve beş arkadaşınızı Stage 24’te altımızla birlikte olmaya davet ediyoruz. Özel bölümün çekiminde seyirciler arasında özel misafirimiz olun, diziyle ilgili anılarımızı konuşalım ve eğlenelim. Ve Warner Bros. Stüdyosu’nda tüm Friends VIP demeyimini edinin.”

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...