Samsung Galaxy S21 S-Pen ile gelip Note serisi bitirilebilir

Share

Samsung, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni modelleri hakkında ortaya atılan iddialar ile gündeme geliyordu. Bir Twitter kullanıcısı Samsung Galaxy S21 modelinin S-Pen içeren versiyonu ile birlikte Note ailesine veda edileceğini iddia etti.

Note 20 ailesi tanıtıldıktan sonra birçok kullanıcı şirketin bir sonraki yıl çıkaracağı amiral gemisi modelleri merakla beklemeye başladı. Yeni modellerle ilgili şimdiden onlarca iddia ortaya atılırken şirket, Galaxy S ve Note ailesi ile ilgili çarpıcı bir söylenti ile gündeme geldi.

Samsung Galaxy S21 Ultra S-Pen ile gelebilir

Galaxy S serisinin yeni model numarası henüz bilinmiyor ancak analistler yeni model isminin S21 olacağını düşünüyor. 2021 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S21’in M1/S21, N2/S21 Plus ve O3/S21 Ultra olmak üzere 3 farklı versiyona sahip olacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Hangmh01 kullanıcı adına sahip Twitter kullanıcısı S21 Ultra modelinin S-Pen ile geleceğini iddia etti. Ayrıca yeni modellerin kod adının Unbound olacağı da iddia ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda şirketin Galaxy Note serisini rafa kaldıracağı ile ilgili bazı iddialar ortaya atılmıştı.

Eğer söylentiler gerçekleşirse ve S21 Ultra modeli S-Pen ile karşımıza çıkarsa 2011 yılında başlayan ve birçok kullanıcı tarafından beğenilen Galaxy Note ailesine veda edebiliriz.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s21-ultra-s-pen-ile-gelebilir

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...