Xbox Series S ve Series X Türkiye fiyatları yüz güldürmedi

Share

Microsoft’un yeni jenerasyon oyun konsollarına katılacak olan Xbox Series konsollarının Türkiye fiyatları ortaya çıktı. PlayStation 5 gibi güçlü bir rakibi karşısına alan seri oldukça iddialı geliyor. Uygun fiyatlı ve amiral gemisi sıfatını taşıyan Xbox Series S ve Xbox Series X Türkiye fiyatı ile haberimizde.

Oyuncular olarak yeni jenerasyon oyun konsollarının ucuz olmasını istiyoruz. Sürekli değişkenlik gösteren dolar kuru nedeniyle bu zamana kadar yapılan fiyat tahminleri kesinlik içermiyordu. Xbox Türkiye tarafından açıklanan resmi satış fiyatları ise pek yüzümüzü güldürmedi desek yeridir. İşte açıklanan resmi fiyatlar:

xbox series s ve xbox series x türkiye fiyatı

499 dolar fiyata sahip olan Xbox Series X 7499TL Türkiye fiyatı ile raflarda yerini alacak.

299 dolar fiyata sahip olan Xbox Series S 4599TL Türkiye fiyatı ile raflarda yerini alacak.

Konsolların ön siparişleri 22 Eylül itibariyle oluşturulabilecek. Bu fiyatlandırmaya yüzde 20 ek gümrük vergisinin dahil olduğunu belirtelim.

PlayStation 5’e rakip olacak olan Xbox Series X daha üst seviye performans isteyenlerin tercih edeceği türden. 4K çözünürlükte 60FPS oyun oynamak isteyenlerin tercihi olmaya hazırlanan Xbox Series X haliyle yüksek bir fiyat etiketine sahip.

2K çözünürlükte 60FPS oyun deneyimi sunmaya hazırlanan Xbox Series S, büyük kardeşine göre daha uygun bir fiyat etiketine sahip. Bu konsol 2K çözünürlükteki oyunları oynarken sizi yarı yolda bırakmayacak cinsten.

https://shiftdelete.net/xbox-series-s-ve-xbox-series-x-turkiye-fiyati-aciklandi

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...