Cyberpunk 2077, Playstation Store’dan kaldırıldı

Share

Sony, yılın en çok beklenen oyunlarından Cyberpunk 2077’yi çıkışında yaşanan sorunların ardından “müşteri memnuniyetini” gerekçe göstererek Playstation Store’da satmayı durdurdu.

Sony Interactive Entertainment, oyunu Playstation Store üzerinden alan tüm oyunculara istedikleri takdirde paralarının geri iade edileceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, “SIE, yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamaya çalışmaktadır, bu nedenle PlayStation Store üzerinden Cyberpunk 2077 ‘yi satın alan tüm oyuncular için tam bir para iadesi yapmaya başlayacağız. SIE ayrıca Cyberpunk 2077 ‘yi PlayStation Store’dan bir sonraki duyuruya kadar kaldıracaktır” denildi.

İlk olarak 2012 yılında duyurulan oyun, oyunseverlerin en heyecenla beklediği oyunların başında geliyordu. Ancak oyun satışa çıkarıldığı günden bu yana hikayesi ve oynanışı yerine özellikle konsollarda ‘buglar’, teknik problemler ve sıkça çökmesiyle gündeme geldi.

Oyunu geliştiren CD Project Red, oyunun yayınlanmasından bu yana değer kaybediyor.

T24

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...