Samsung’tan S Pen Pro geliyor

Share

Samsung Galaxy S21 serisi ile kendisini gösteren S Pen Pro için çıkış tarihi haberleri gelmeye başladı. Daha önceden gelen haberlerde Galaxy Note serisinde kullanılan S Pen’in Galaxy S21 Ultra tarafından kullanılabileceği belirtilmişti. Şimdiki haberde ise yeni aksesuar modelinin çıkış tarihine dair bilgiler ortaya çıktı.

Sadece Galaxy Note serisi için getirilen desteğin daha fazla modele ulaştırılacağı da yeni bilgiler arasında. İlerleyen zamanda bu desteğin sadece üst segment modelleri için değil, orta segment modelleri için de gelebileceği belirtildi.

Samsung’un yeni Galaxy S serisi modellerini tanıtmasından sonra Gizmochina, yeni kaleme dair bazı detayları paylaştı. Bu detaylara göre Samsung Galaxy S21 Ultra için Samsung S Pen Pro modeli satışa çıkacak. S Pen Pro modelinin S Pen’e göre daha büyük olacağı belirtiliyor.

Öne çıkan bu bilgiden sonra Samsung S Pen Pro çıkış tarihi için 2021 yılının son ayları gösteriliyor. Ayrıca Galaxy S21 Ultra için S Pen’in Bluetooth özelliği olmadığı ve hava hareketlerinin desteklenmediği belirtiliyor. Şu anda kullanımı mümkün olmayan bu özelliklerin S Pen Pro ile kullanıcılara sunulacağı aktarılıyor.

https://static.shiftdelete.net/wp-content/uploads/2021/01/samsung-s-pen-pro-cikis-tarihi-konusulmaya-baslandi.jpg

Kullanıcıların gelişmiş S Pen deneyimi için S Pen Pro satın alması gerekecek. Ayrıca Galaxy Note serisinde bulunan S Pen yuvasının Galaxy S21 Ultra’da yer almıyor olması da öne çıkan konulardan biri oldu. Bu model ile S Pen ya da S Pen Pro kullanan kullanıcıların aksesuarlarını ayrı bir şekilde muhafaza etmesi gerekecek.

https://shiftdelete.net/samsung-s-pen-pro-cikis-tarihi-konusulmaya-baslandi

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...