The Walking Dead dizi sorumlusu: Son sezon ‘mega’ olacak

Share

The Walking Dead’in (TWD) dizi sorumlusu Angela Kang, popüler dizinin son sezonunu “mega” diye tarif etti.

Kang, NME’nin aktardığına göre şöyle konuştu:

Bu mega bir sezon. Bir önceki sezonun son bölümünün yayımlanmasından çok zaman geçmedi. Dolayısıyla biraz erken başlayacak. Fakat bütün planlarımızın tepe taklak olduğunu biliyorsunuz.

Birçok proje gibi TWD’nin de hem çekimleri hem yayın tarihleri Kovid-19 kısıtlamaları sebebiyle ertelenmişti. Bu yüzden TWD ekibi, 10. sezona 6 küçük ve karakter odaklı bölüm eklemişti. Kang dizinin son sezonuna dönmeleri konusunda şu ifadeleri kullandı:

Aslında 11. sezonun prömiyeri üzerinde çalışmaya aylar önce başlamıştık. Hazırlandığımız hikayeye döneceğimiz için çok heyecanlıyız.

Kang, yeni sezonun 6 ek bölümden farkı hakkındaki bir soruyu da cevapladı. Yeni bölümlerde dizinin alışılagelmiş büyüklüğüne bir nebze de olsa ulaştığını belirten Kang, “Tabii ki bazı değişiklikler hala devam ediyor çünkü çekimleri pandemi döneminde yapıyoruz”dedi ve ekledi:

Bu büyük, büyük bir sezon.

Dizinin final sezonunun parçalar halinde yayımlanacağı ve ilk parçanın 8 bölümden oluştuğu açıklanmıştı. Ayrıca ilk bölümün 22 Ağustos 2021’de ekranlara geleceği kaydedilmişti.

Independent Türkçe, NME, Collider
Derleyen: Uğurcan Yıldız

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...