House of the Dragon’dan ilk kareler paylaşıldı

Share

ABD merkezli medya şirketi HBO’nun George R. R. Martin kitaplarından uyarladığı House of the Dragon dizisinden görüntüler gelmeye devam ediyor. Game of Thrones’un geçmişini anlatan yapımın çekimleri Cornwall’daki Holywell Bay Plajı’nda sürüyor.

Dizi karakterlerinden Prenses Rhaenyra Targaryen, Prens Daemon Targaryen, Lord Corlys Velaryon (The Sea Snake), Alicent Hightower ve Otto Hightower paylaşılan karelerde yer alıyor.

House of the Dragon dizisi 300 yıl geriye götürecek

Game of Thrones sevenler, merakla yeni dizinin yayınlanmasını beklerken HBO dizinin ilk karelerini paylaştı. Targaryen Hanesi’nin hikayesi anlatılacak dizi Fire & Blood kitabından uyarlandı. House of the Dragon bizi Game of Thrones‘dan 300 yıl geriye götürecek.

Kapak görselindeki karakterler, Emma D’Arcy, Prenses Rhaenyra Targaryen rolünde oynayacak. Kralın ilk çocuğu. Krakterimiz saf Valyrian kanından ve bir ejderha binicisi olarak karşımıza çıkıyor.Ünlü oyuncu Matt Smith ise, Prens Daemon Targaryen rolünde oynayacak. Kral Viserys’in küçük kardeşi ve tahtın varisi Daemon, eşsiz bir savaşçı ve Valyria kanına sahip bir ejderha binicisi.

house of the dragon

Steve Toussaint, Lord Corlys Velaryon, rolünde oynayacak. Targaryen Hanesi kadar eski Valyrian soyu olan Velaryon Hanesi’nin efendisi Westeros tarihindeki en ünlü deniz maceracısıdır.

house of the dragon

Olivia Cooke, Alicent Hightower rolünde oynayacak. Kral Eli Otto Hightower’ın kızı ve Yedi Krallık’taki en güzel kadın. Kızıl Kale’de krala ve onun çevresine yakın bir yerde büyüdü. Karakter zarafete ve keskin bir siyasi zekaya sahip.

Hem kralına hem de krallığına sadakat görevi olan Kral Eli Otto Hightower rolünde ise Rhys Ifans, oynayacak. Tecrübeli oyuncu geçmişte Harry Potter ve 2012 Spider-Man gibi yapımlarda rol almıştı.

Miguel Sapochnik ve Condal’ın baş yapımcılığını yaptığı dizi, Clare Kilner ve Geeta V. Patel tarafından yönetecek.

https://shiftdelete.net/hbo-house-of-the-dragondan-ilk-kareleri-paylasti

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...