Friends özel bölümünden ilk fragman geldi

Share

Tüm zamanların en sevilen sitcom yapımlarından Friends, “The Reunion” isimli özel bölüm ile geri dönmeye hazırlanıyor. İlk fragman geldi.

Tüm zamanların en sevilen sitcom’larından Friends efsane kadrosuyla yeniden izleyici karşısına çıkacak. Friends: The Reunion isimli özel bölüm ile ekranlara dönecek dizinin yayına girmesine günler kaldı. Sevenlerinin heyecanlı bekleyişi sürerken, özel bölümden ilk fragman nihayet geldi.

Yayınlanan 2 dakikalık fragman, dizinin olmazsa olmaz oyuncularını Friends özel bölüm ile kamera karşısında göreceğimizi doğruladı.

Friends: The Reunion, dizinin devamı niteliğinde olmayacak

Geçen sene hayata geçirilmesi planlanan Friends: The Reunion pandemi nedeniyle sürekli ertelendi. HBO’nun yoğun uğraşları neticesinde ise 27 Mayıs’a kısmet oldu. Dijital için hazırlanan ve o tarihte HBO Max’te yayınlanacak olan Friends özel bölümü, oyuncuların eskileri yâd ettiği sahnelere ev sahipliği yapacak. Yani sanıldığı gibi eski sezonun devamı niteliğinde olmayacak.

https://youtu.be/HRXVQ77ehRQ

Friends aşıklarını mutlu eden en önemli detay ekibin tam kadro bir arada bulunması oldu. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer özel bölümde yer alacak. Warner Bros stüdyolarında hazırlanan Friends: The Reunion ile ilgili, dizide Ross Geller karakterine hayat veren David Schwimmer geçtiğimiz haftalarda açıklama yaptı. Elinde bir senaryo bulunmadığını ve doğaçlama çekeceklerini ifade etti.

Fragmandan anlaşıldığı üzere, Joey ve Chandler’ın Monica ve Rachel’ın daireleri karşılığında oynadığı bilgi yarışmasının yer aldığı sahne yeniden canlandırılacak. Ben Winston tarafından yönetilen Friends özel bölümü sadece HBO Max’te olacağından, Türkiye’de erişilemeyecek. Ülkemizden izlenebilir olması için yapımın yayın haklarının bir dijital platforma devredilmesi gerekiyor.

friends the reunion özel bölüm

Toplamda 10 sezondan oluşan Friends, 236 bölümüyle birlikte 1 Nisan 2021’den itibaren Netflix’e eklenmişti. Özel bölümün ülkemizde hangi platformla yayına gireceği ise henüz belli değil.

https://shiftdelete.net/friends-the-reunion-fragmani-yayinlandi

Mesnet Önal

Bir gün hayatta yaptığı veri analizlerinden sıkılan Mesnet, verinin kendisini yaratma macerasıyla çıktı yola. Önündeki engelleri her aşışında eski iş arkadaşlarına daha çok iş çıkartarak...

You may also like...