42 parça çatal bıçak takımı içeriğinde neler bulunur?

Share

42 parça çatal bıçak takımı içeriğinde özel ve gündelik günler için kullanabileceğiniz 6 kişilik sofralarınıza uygun takım yer alır. Bu ürün içerikleri ise 6 adet yemek kaşığı, 6 adet yemek çatalı, 6 adet yemek bıçağı, 6 adet tatlı kaşığı, 6 adet çay kaşığı ve 6 adet tatlı çatalı yer alır. İhtiyacınızı karşılayacak şekilde dizayn edilen bu setleri 6 kişilik sofralarınız için gönül rahatlığı içerisinde kullanabilirsiniz. Birbirinden gösterişli, zarif ve ihtişamlı olan bu modellere sahip olan 42 parça çatal bıçak takımlarına göz atıp dilediğinizin tercihe edebilirsiniz.

42 Parça Çatal Bıçak Takımı Fiyatı Nedir?

42 parça çatal bıçak takımı fiyat durumu daha çok ürünün kaplama çeşidine ya da ürün serisine göre değişkenlik gösterebilir. Herkesin bütçe durumuna göre ürün modeli bulması mümkündür. Göz alıcı ve dikkat çekici ürün çeşitlerinden dilediğinizi tercih ederek sofralarınıza ayrı bir hava katabilirsiniz.

Özellikle davet ve özel günler için tercih edebileceğiniz çok güzel tasarımlara ve renklere sahip kaliteli ve daha cazip fiyatlı ürünler bulunur. Tabak modelinize ve kendi bütçe durumunuza göre herhangi bir ürünü seçip sizde farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Sizde 42 parça çatal bıçak takımı çeşitlerinden faydalanmak isterseniz https://www.narinmetal.com/6-kisilik-42-parca-catal-kasik-bicak-takimi linkini tıklayarak dilediğiniz ve beğendiğiniz modeli seçerek sofralarınızda en iyi şekilde yer verebilirsiniz.

You may also like...