2022 Sıfırdan – Zeynep Turan

Share

Geçen sene Zeynep Turan’ın kaleme aldığı 2021 Var Olmak kitabını severek okumuştum. 2022 Sıfırdan kitabında da 2022 yılında yaşanabilecek ve hayatımızı etkileyebilecek olaylara astroloji yorumuyla tanık olacaksınız.

Burçlara ilginiz varsa, burcunuzun özelliğini taşıdığına inanıyorsanız, haftalık veya aylık burç yorumları okumaktan hoşlanıyorsanız bu kitabı listenize ekleyebilirsiniz.

Kitap ikiye ayrılmış. İlk bölümde her burç için 2022’ın nasıl geçeceğini 12 aya göre anlatmış. İkinci bölümde Dünya ve Türkiye gündeminde 2022’ın nasıl olacağında bahsetmiş. Bu kısmı da 12 aya -her ay için- bölerek açıklamış.

Ben başak burcu olduğum için Burçlar bölümde sadece kendi burcumu okudum. Geçen sene okuduğumda da Zeynep Hanım’ın astroloji konusunda tecrübesinin iyi olduğuna karar verdiğimden sayfaları keyifle çevirdim.

“Şunu iyi biliyorsunuz ki zihninizin içi ayrıntılarla yolunu buluyor.” Bu cümleyi okuduğumda kendimi -yaşadığım olaylara tepkimi, olayları irdeleyişimi, çözüme ulaşırken yaptıklarımı- düşündüm. Her şeyin ayrıntılarını sevdiğimi yeniden fark ettim ve burcumu okurken kendimden bir şeyler bulmak ve o cümlelerin altını çizmek kitabı daha da keyifle okumamı sağladı.

Burcun bir özelliğinden ziyade bir durum hakkında bilgi vermesi -bu bilgileri gezegenlerin ve uzayda yaşanacak durumlara göre söylemesi- benim için etkileyiciydi. Gereklilik (-meli,-malı) kiplerini kullanarak bana göre okuyucuyu uyarmak, onu bilgilendirmek istemiş.Gezegenlerin etkisini kendi hayatınızda hissediyorsanız bence bu kitabı severek okuyacaksınız.

İkinci kısımda her ay için uzun uzun yaşanabilecek durumları nedenleri ile açıklamış. Dünya ve Türkiye’nin gündeminde ne olacağını

diflucan Prix: Achat en Ligne Sans Ordonnance

, 2022’nın önemini Zeynep Turan’dan okumak isterseniz kitaba bakabilirsiniz.

Yazarın dili anlaşılırdı. Bu yüzden kitabı okurken sizi yoracağını sanmıyorum.

Bana göre bu kitabı bir anda okumaktan ziyade her ay, o ay ile ilgili bölümleri okuyarak ilerlemeniz. Bu sayede kitabı daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Eğer burçlar ile haşır neşirseniz aradığınız kitap bana göre bu.

Astroloji ile ilgiliyseniz bu kitabı severek okuyacağınızı düşünüyorum.

Fulden Ufacık

İstanbul Üniversitesi’nde işletme eğitimi gören Fulden, okuduğu kitaplar ile kitap sevgisi aşılamayı amaçlıyor. Onun istediği hayatınızdaki dertlerden beş dakika bile olsa uzaklaşıp başka dünyalara yelken açmanızı sağlamak.

You may also like...