2 Şubat 2022’nin numerolojideki önemi ve etkileri

Share

2/2/2022! Bildiğiniz üzere numerolojide bazı dizilimler önemli etkiler taşıyabiliyor. Özellikle de rakamların tekrar ettiği ve belli bir rakamın genel tarih dizilimini domine ettiği günler bizleri bazı enerjilerle kuşatıyor. Bu yıl bunlardan en önemlisini 2 Şubat 2022 tarihinde yaşıyoruz.

1 Şubat Kova Yeniayı ile giriş yapacağımız aydaki bu yenilenme, değişim ve başlangıçlar enerjisi 2.2.2022’nin de gücüyle enerjisini had safhaya taşıyor. Numerolojide 2 rakamının ikili ilişkileri, ortaklıkları ve duygusal ilişkilerde dengeyi yansıtması tüm bu başlıkları şubat ayının merkezine taşıyor. 2 rakamı bizlere diyaloglarımızı güçlendirmeyi öğreniyor ve bu da hayatımıza anlaşmalar, kabulleniş, dinleme, orta yol bulma, şefkat gösterme, iş birliği yapma olarak etki ediyor.

Dolayısıyla 2 Şubat 2022 enerjisi ile sorunlar yaşadığınız ikili ilişkilerinizde uzlaşmacı bir tavır benimseyerek problemlerin üstesinden gelebilirsiniz. Bunun için kusursuz bir gün. Ayrıca duygularınızla yüzleşmeniz ve bunu gereken kişilerle paylaşmanız açısından da günün enerjisi sizinle olacak.

20 Şubat 2022 ve özellikle 22 Şubat 2022’nin de benzer etkilerle karşımıza çıkacağını şimdiden söyleyebiliriz! Bu nedenle 2022 Şubat ayı oldukça dönüştürücü ve iz bırakıcı bir ay olacak. Dostlukların

, aile bağlarının, ilişkilerin nihayet konuşarak çözümlenebileceği bu aydan mutlaka fayda sağlamaya dikkat edin. Hassas konuları konuşmak için gerekli adımı atın. Çünkü güzel sonuçlar almanız bir hayli olası!

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...