F1: Haas, 2023 aracı VF-23’ün renk düzenini tanıttı

Share

2022’de yeni aracının görüntüsünü ilk olarak tanıtan takım olan Haas, 2023’te de ilk olmayı başardı. Moneygram isim sponsorluğu ile yeni bir görüntüye bürünen Haas F1, 2023 F1 aracı VF-23’ün renk düzenini görücüye çıkardı.

Beklendiği üzere Haas VF-23’ün renk düzeni, yeni isim sponsoru uluslararası para alma ve gönderme şirketi olan Moneygram’ın renkleriyle hazırlanmış.

Kış dönemindeki F1 lansmanları normalde büyük heyecana sahne olur ancak son senelerde takımlar, ilk olarak normalde hazırladığından daha farklı görünüşe sahip dijital resimlerle renk düzenlerini tanıtıyorlar ve sonrasında gerçek aracı Shakedown testinde (ilk sürüş) ya da sezon öncesi testlerde piste çıkarıyorlar. Bunun esas nedeni, takımların testlerden önce araçta sahip oldukları çözümleri rakiplerine erkenden sunmamak.

Haas için de durum pek farklı olmadı ve takım, bugünkü yayınladığı fotoğraflarda sadece yeni renk düzenini tanıtmış oldu.

Beklendiği üzere Haas VF-23’ün renk düzeni, yeni isim sponsoru uluslararası para alma ve gönderme şirketi olan Moneygram’ın renkleriyle hazırlanmış durumda. Aracın ön tarafının renk düzeni, büyük ölçüde geçen seneki araca benziyor. Ön tarafta temelde beyaz renk bulunurken, burundan yanlara doğru kırmızı ve siyah çizgiler uzanıyor. Sidepodlardan itibaren ise arka kanada doğru siyah renk hakim olmuş durumda. Takım, VF-23’ün testlerden önce Şubat’ın ikinci haftasında shakedown kapsamında Silverstone’da piste çıkacağını duyurdu.

Haas VF-23

Haas VF-23

https://tr.motorsport.com/f1/news/hosgeldin-f1-2023-haas-yeni-araci-vf-23un-renk-duzenini-tanitti/10426480/?utm_source=RSS&utm_medium=referral&utm_campaign=RSS-F1&utm_term=News&utm_content=tr

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...