Galatasaray, ligde üst üste 13. galibiyetini alarak rekor kırdı!

Share

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-0 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Daha farklı kazanabilecekleri bir maçı geride bıraktıklarını dile getiren Buruk, ligdeki en uzun süre kazanma rekorunu kırdıkları için çok mutlu olduklarını vurguladı, “Taraftarımızla muhteşem başarılara imza atıyoruz, bu galibiyetlerde onların da payı var.” dedi. Tecrübeli futbol adamı, şampiyonluk yarışıyla ilgili de önemli ifadeler kullandı.

Deprem felaketinden önce son olarak evinde Trabzonspor’u mağlup eden Cim Bom, ligde üst üste 13. galibiyetini alarak, Beşiktaş’ın 59-60 sezonundaki rekorunu egale etmişti. 1 ay sonra lige dönen Aslan, Kasımpaşa’yı seyircisi önünde Nicolo Zaniolo’nun golüyle 1-0 mağlup etti, üst üste 14. lig galibiyetiyle birlikte tarihe geçti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, rakibe hiç pozisyon vermediklerini vurguladı, “Kasımpaşa 10 kişi ile bekledi, hızlı hücumu denedi. Ancak buna izin vermedik. Ofansta daha iyi olsak, daha farklı kazanabilirdik.” dedi ve ekledi:

‘Bu kenetlenme sahaya yansıyor’

“Galatasaray’ın hedefi rekorlar kırmak ve kupalar kazanmaktır. Biz de bunun için çalışıyoruz. Rekor bana nasip oldu ama bu Galatasaray’ın kulüp olarak kırdığı bir rekor. Bir kenetlenme var. Bu kenetlenme sahaya yansıyor. Hedefimiz şampiyon olmak. Fenerbahçe’nin 9 puan önündeyiz. Bu farkı koruyup, bunu artırmak istiyoruz.”

‘Zaniolo’nun buna ihtiyacı var’

“Zaniolo’nun biraz daha süresi var. Bugün onun için büyük bir moral oldu. Buna ihtiyacı var, oynamak istiyor, kazanmak istiyor, tekrar milli takıma gitmeyi ve orada başarılı olmayı istiyor. Bunu sevinçlerinde de gördük.”

https://t24.com.tr/haber/okan-buruk-galatasaray-in-hedefi-rekorlar-kirmak-ve-kupalar-kazanmaktir-biz-de-bunun-icin-calisiyoruz,1097504

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...