Ne Kadar Da Ürkütücü Bir Jennifer Lawrance!

Share

Silver Linings Playbook, Serena, Açlık Oyunları, American Hustle ve diğer filmlerinde Oscar Ödüllü Jennifer Lawrence’a hayran kaldıysanız aktrisin yeni filmi Mother!‘ı bekleyin!

Mother-Jennifer-Lawrence-Darren-Aronofsky

17 Ekim’de vizyonda olması beklenen Mother!’a dair çok fazla detay verilmese de filmin posteri, ne kadar ürkütücü olabileceğinin sinyallerini veriyor.

Yağlı boya tablo gibi hazırlanan posterde hastalıklı yüzüyle, elinde yerinden söktüğü kalbiyle birlikte -donuk bakışlarının ürkütmeye yettiğini söylemezsek olmaz- Jennifer Lawrence görülüyor.

Evlerine gelen davetsiz misafirle sakin yaşamlarının değişmesinin konu alındığı filmde Lawrence’a eşlik eden isimse Javier Bardem. Filmin yönetmen koltuğunda da Jennifer Lawrence’ın erkek arkadaşı ve Requiem for a Dream, Black Swan, Noah, Pi filmlerinden tanıdığımız Darren Aronofsky var.

Jennifer Lawrence’ı bu kez korkmak için bekliyoruz.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...