Adele’in Yeni Şarkısı Hello Yayınlandı

Share

İngiliz şarkıcı ve Adele, yeni albümü “25”in ilk çıkış parçası Hello’yu piyasaya sürdü.

YouTube üzerinden paylaşılan “Hello”nun klibi, Kanadalı yönetmen Xavier Dolan tarafından Montreal’da çekildi. Klip, kısa sürede 100 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Albüm, 20 Kasım’da satışa sunulacak.

Adele’in albümünde yer alacak diğer parçalar şöyle:

Send My Love (To Your New Lover)
I Miss You
When We Were Young
Remedy
Water Under The Bridge
River Lea
Love In The Dark
Million Years Ago
All I Ask
Sweetest Devotion

Müzik kariyerine 2008’de çıkardığı “19” albümüyle başlayan Adele, 2011 yılında “21” adlı ikinci stüdyo albümüyle 30’dan fazla ülkede müzik listelerinin ilk sırasında yerleşerek Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdırmıştı. 10 Grammy ödüllü şarkıcı, kısa müzik kariyerine şimdiden 86 ödül sığdırdı.

CNN

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...