Yer Gök İnledi: Take Me To Church

Share

Indie müziğin başarılı ismi Hozier, Off the Hook serisinin ikinci konseri için Pozitif deneyimiyle Converse ana sponsorluğunda 3 Mart Perşembe akşamı Volkswagen Arena’da sahne aldı. Türkiye’deki ilk konserinde yaklaşık 5 bin kişiyle buluşan Hozier, Spotify’da 2015 yılının en çok dinlenen “Take Me To Church” şarkısını coşkulu kalabalık ile birlikte söyledi.

David Bowie’nin anısına “Young American” şarkısını seslendiren Hozier “Someone New”, “From Eden” ve “To Be Alone” gibi sevilen şarkılarıyla konsere devam etti. Hozier, hayranlarının erkenden kapıda kuyruk oluşturduğu Volkswagen Arena’da müzikseverlere unutulmayacak bir deneyim yaşattı. Hozier konseri öncesinde İngiliz müzisyen Rhodes sahnedeydi.

Hozier hayranlarına seslendi: “Son konserim için İstanbul’dan daha iyi bir şehir olamazdı.”

Şarkılarında blues ve soul geleneğini indie rock çatısı altında birleştiren Hozier, iki yıldır turnede olduğunu belirterek “uzun bir turnenin son durağı olarak İstanbul’dan daha iyi bir şehir olamazdı” dedi.

Fuaye alanında saat 19.00’da başlayan Happy Hour’da Power FM müzikleri ile eğlenen Off the Hook katılımcıları, Nat Geo’nun UNICEF işbirliği ile kız ve erkek çocuklarının eşit eğitim hakkı için başlattığı “Kızlara Ses Ver” kampanyasına destek verdi.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...