Jon Snow’un Aktörü Kit Harington: Kaslarımdan Fazlasıyım

Share

Game of Thrones dizisindeki Jon Snow karakteriyle yıldızı parlayan Britanyalı aktör Kit Harington, sinema dünyasındaki cinsiyetçilikten yakındı.

Harrington, “Erkeklere karşı da cinsiyetçilik yapıyor. Saçlarımın, kaslarımın sorulmasından bıktım. Saç ve görüntüden fazlası olduğumu düşünüyorum” dedi.

Sanat yaşamında maruz kaldığı “zorlukları” Harington, Sunday Times’a anlattı.

Kit Harington, “Fotoğraf çekimleri sırasında soyunmam istendiğinde dış görünüşüm nedeniyle önemsendiğimi hissediyorum. Ayrıca çifte standart var. Bir kadına ‘Bebek diye çağrılmaktan hoşlanıyor musun?” deseler, cevabı ‘hayır’ olur. Haklıdır da. Ben de saçım, kaslarım ve aşk hayatım hakkında soru sorulmasından bıktım. Görünüşüm için işe alındığımı hissetsem, işi bırakırım” diye konuştu.

T24

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...