Game of Thrones’un 7. Sezonu Geç Başlayacak

Share

Game of Thrones’un yedinci sezonunu bekleyenlere kötü haber! Yeni sezon ile ilgili olarak gelen ilk bilgilere göre; yeni sezon beklenilenden geç çıkacak.

Geçtiğimiz haftalarda altıncı sezonunu başarı ile tamamlayan Game of Thrones’un yeni sezonuna dair ilk açıklama, dizinin yaratıcılarından David Benioff ve Dan Weiss’dan geldi.

HBO’nun da onaylayarak yaptığı bu açıklamada; her sene nisan ayının başlarında başlayan Game of Thrones’un yedinci sezonu biraz geç başlayacak.

Normalde nisan ayının başlarında başlaması gereken yeni sezon, bu sefer birkaç hafta gecikecek ve büyük ihtimal ile Nisan 2017’nin sonlarına doğru yayında olması tahmin ediliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Game Of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve Dan Weiss; “Dizinin çekimleri için henüz ciddi bir başlama ve yedinci sezonu başlatma gibi tarihimiz yok” dedi ve dizinin beklenenden daha geç yayında olacağını dile getirirken, bu durumun sebebi ise artık kışın gelmiş olması, güneşli bir havada ekranda olmamıza gerek yok diyerek sözlerini noktaladı.

Anlaşılan o ki; Game of Thrones’un yedinci sezonu daha geç yayınlanacak ve dolayısıyla bekleme süremiz bir yılın da üzerine çıkacak.

Shiftdelete

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...